Verzekeraar a.s.r. verwerft alle aandelen van AXENT. Het is de bedoeling om de portefeuille en de activiteiten van AXENT op termijn volledig te integreren in de Ardanta-organisatie, een onderdeel van a.s.r. Dit maakte a.s.r. afgelopen dinsdag bekend zonder financiële details te vermelden.

AXENT is een Nederlandse verzekeraar met een portefeuille van 2,2 miljoen kapitaalverzekeringen. "De overname van AXENT en de eerder bekendgemaakte overname van De Eendragt passen binnen de strategie van a.s.r. om haar marktpositie te verstevigen in een consoliderende verzekeringsmarkt", aldus topman Jos Baeten van a.s.r. "Met deze overnames behoudt a.s.r. haar sterke kapitaalpositie."

Eerder deze maand nam a.s.r. ook Nederlandse pensioenverzekeraar Stichting de Eendragt Pensioen over. Deze overname paste volgens Baeten ook in het streven van a.s.r. om zijn positie op de pensioenmarkt verder te verstevigen.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Caravannen!

Een prima blad dat ik nu digitaal ga lezen.

Roularta Media Nederland

tevreden

verisure

Te duur

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord