Ruim een op de tien Nederlanders had in het vierde kwartaal van vorig jaar een abonnement op Netflix. De Amerikaanse streamingvideodienst is daarmee het populairst in Nederland. Dat blijkt uit gepubliceerde gegevens van onderzoeksbureau Telecompaper.

Zo'n 865.000 Nederlandse huishoudens hebben nu een Netflix-abonnement. Concurrerende diensten als Videoland Unlimited en NLziet scoren duidelijk minder hoog met respectievelijk 105.000 en 50.000 abonnementen.

Van de Nederlandse Netflix-abonnees zit nog ongeveer een kwart in de gratis proefperiode van een maand, dat zijn ruim 215.000 mensen. Naast de mensen die al een abonnement op Netflix hebben, gaf 6% aan binnen zes maanden misschien (nogmaals) een abonnement af te gaan sluiten.

Bron: nu.nl

Laatste 3 opzegreacties

Lees de ervaringen van andere bezoekers met opgezegde abonnementen.

Eneco

ik heb een contract bij een ander energiebedrijf.
mijn abonnement is reeds twee maanden geleden opgezegd.
mvg

CanalDigitaal

een goede provider.
door glasvezel opgezegd.

Libelle

Kreeg abonnement kado van mijn dochter. Opeens als je even niet oplet heb je een abonnement voor onbepaalde tijd. Toch altijd met veel plezier gelezen en mijn vriendinnen ook

Hoe werkt abonnementenopzeggen.nl

Gratis en gemakkelijk uw abonnementen opzeggen.

  • Invullen
  • Printen
  • Verzenden

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord