Statistieken ANWB Visa Card

  • Totaal aantal reviews van ANWB Visa Card: 169 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ANWB Visa Card:

ANWB Visa Card opzeggingen per regio

Opzeggingen voor ANWB Visa Card per Nederlandse provincie


ANWB Visa Card opzeggingen per geslacht

Verdeling van opzeggingen voor ANWB Visa Card tussen mannen en vrouwen


ANWB Visa Card opzeggingen per maand

Opzeggingen voor ANWB Visa Card voor de afgelopen 12 maanden

Statistieken februari

ANWB Visa Card is het vaakst opgezegd door inwoners van de provincie Drenthe, kijken we naar woonplaats dan hebben de inwoners van Westerbork de meeste opzeggingen van een ANWB Visa Card abonnement gedaan. De personen die ANWB Visa Card hebben opgezegd hebben 169 reviews achtergelaten op deze website. ANWB Visa Card opzeggen ivm overlijden is 2% van de totale opzeggingen.


Laatste 2 reviews

Lees de reviews van bezoekers die ANWB Visa Card opzeggen.

ANWB Visa Card

jarenlang met veel gemak gebruikt, echter de laatste paar jaar in het geheel niet meer. In verband met leeftijd minder of niet meer nodig.

ANWB Visa Card

Te ingewikkeld om iets via internet te veranderen en aan de wensen van visa te voldoen. Visa gebruikt een e-mailadres van meer dan 10 jaar geleden en als ik dit wil veranderen lukt dat niet.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord