Amnesty International opzeggen

9.5 (205 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Amnesty International opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 239 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Amnesty International

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Amnesty International  opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Amnesty International abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Amnesty International opzegbrief

Amnesty International
Ledenadministratie

Postbus 1968
1000 BZ Amsterdam

Plaats, 13 april 2024

Betreft: opzeggen 'Amnesty International '


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Amnesty International
Ledenadministratie

Postbus 1968
1000 BZ Amsterdam


Plaats, 13 april 2024

Betreft: opzeggen 'Amnesty International '


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Amnesty International ' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Amnesty International , dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Amnesty International de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
100% overbodig geworden
Jaren lid
0.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
50.00% zegt ja
Aanbevelen
50.00% zegt ja

Amnesty International adres

Amnesty International
Ledenadministratie
Postbus 1968
1000 BZ Amsterdam


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van Amnesty International is 1 maand.


Voorwaarden

1. Respect voor de universele mensenrechten: Amnesty International staat voor het respecteren van de universele mensenrechten zoals vastgelegd in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens.

2. Geen discriminatie: Amnesty International staat voor gelijke behandeling en geen discriminatie op basis van geslacht, ras, religie, seksuele geaardheid of andere kenmerken.

3. Geen geweld: Amnesty International veroordeelt alle vormen van geweld tegen personen of groepen, ongeacht hun achtergrond of overtuiging.

4. Vrijheid van meningsuiting: Amnesty International staat voor het recht op vrije meningsuiting, waaronder het recht om te protesteren en te demonstreren zonder angst voor represailles.

5. Vrijheid van godsdienst: Amnesty International staat voor het recht op godsdienstvrijheid en het recht om een eigen godsdienst te beoefenen zonder angst voor vervolging of discriminatie.


extra informatie

Om je lidmaatschap bij Amnesty International op te zeggen, kun je contact opnemen met de afdeling Donaties en Leden via e-mail (donaties@amnesty.nl) of telefoon (020-6234567). Geef aan dat je je lidmaatschap wilt opzeggen en vermeld daarbij je naam, adres en lidnummer.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Amnesty International en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Amnesty International opzeggen bij overlijden
Amnesty International biedt geen speciale voorwaarden voor opzegging bij overlijden. Als een lid overlijdt, wordt de donatie automatisch stopgezet. Als er nog geld is dat niet is gebruikt, zal dit worden teruggestort naar de begunstigde of naar de erfgenamen van het overleden lid.
Amnesty International tijdelijk opzeggen
Het is niet mogelijk om Amnesty International tijdelijk op te zeggen. Als je lid bent van Amnesty International, ben je voor onbepaalde tijd lid. Je kunt je lidmaatschap wel beëindigen door een verzoek in te dienen bij de organisatie.

Amnesty International reviews

Lees de 205 reviews van bezoekers die een opzegging van Amnesty International hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Amnesty International

Niet pushen om gelijk alles toe te staan als diegene zegt dat diegene thuis eerst wil nalezen, sommige kunnen geen nee zeggen zoals ik en nu heb ik spijt

Amnesty International

Prima organisatie.

Amnesty International

Goed werk

Amnesty International

Jullie verrichten prima werk maar ben helaas genoodzaakt abonnement op te zeggen.

Amnesty International

Prima organisatie

Meer reviews

Amnesty International opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Amnesty International
Meer Amnesty International statistieken

Afgelopen maand heeft 1 persoon de Amnesty International opzegbrief gedownload.

Personen die Amnesty International opzeggen zijn gemiddeld tussen de 50 en 60 jaar. De opzeggingen van Amnesty International worden het vaakst gedaan door vrouwen, van die vrouwen is de gemiddelde leeftijd 51 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 21 personen een voorbeeldbrief gedownload. Woensdag is de dag waarop de meeste opzegbrieven voor Amnesty International worden verzonden, voor de hele categorie Goede doelen is dit de vrijdag.

Ook hebben er 52 personen een opzegherinnering ingesteld.

Van de afgelopen 30 dagen was 1 augustus de drukste dag. De meest populaire maand om Amnesty International op te zeggen is november.

In de categorie Goede doelen zijn onlangs ook Fonds Slachtofferhulp en KWF Kankerbestrijding opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord