AfricaSport opzeggen

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw AfricaSport opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 247 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

AfricaSport

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
AfricaSport opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het AfricaSport abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

AfricaSport opzegbrief

Stichting AfricaSport
Fazantstraat 8
4815 GE Breda

Plaats, 22 mei 2024

Betreft: opzeggen 'AfricaSport'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Stichting AfricaSport
Fazantstraat 8
4815 GE Breda


Plaats, 22 mei 2024

Betreft: opzeggen 'AfricaSport'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'AfricaSport' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij AfricaSport, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang AfricaSport de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
37% te duur
Jaren lid
2 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
64% zegt ja
Aanbevelen
72% zegt ja

AfricaSport adres

Stichting AfricaSport
Fazantstraat 8
4815 GE Breda


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

AfricaSport heeft geen standaard opzegtermijn. De opzegtermijn is afhankelijk van de overeenkomst die je met AfricaSport hebt gesloten. Neem contact op met AfricaSport om te weten wat de opzegtermijn is voor jouw specifieke situatie.


Voorwaarden

1. AfrikaSport is een non-profit organisatie die zich inzet voor het verbeteren van de sportinfrastructuur en -mogelijkheden in Afrika.

2. AfrikaSport richt zich op het verbeteren van de toegang tot sportfaciliteiten, zoals velden, banen, materialen en training voor jongeren en volwassenen.

3. AfrikaSport ondersteunt lokale gemeenschappen bij het ontwikkelen van hun eigen sportprogramma's, waaronder het aanbieden van educatieve programma's over gezondheid en voeding.

4. AfrikaSport werkt samen met lokale organisaties om ervoor te zorgen dat de projecten duurzaam zijn en dat er eerlijke kansen worden geboden aan alle betrokken partijen.

5. AfrikaSport streeft naar eerlijke toegang tot sportfaciliteiten voor alle mensen, ongeacht hun leeftijd, geslacht of sociale status.


extra informatie

AfricaSport kan worden opgezegd door contact op te nemen met de klantenservice via e-mail of telefoon. De klantenservice is bereikbaar via info@africasport.com of +32 (0)2 880 88 00.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor AfricaSport en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

AfricaSport opzeggen bij overlijden
AfricaSport heeft geen specifieke voorwaarden voor opzegging bij overlijden. In plaats daarvan wordt aangeraden dat de nabestaanden contact opnemen met de klantenservice van AfricaSport om te bepalen wat de beste opties zijn in hun situatie.
AfricaSport tijdelijk opzeggen
Ja, dat is mogelijk. AfricaSport biedt een flexibel opzegsysteem waarmee je je abonnement tijdelijk kunt opzeggen. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van AfricaSport om meer informatie te verkrijgen over hoe je dit kunt doen.

AfricaSport reviews

Lees de 0 reviews van bezoekers die een opzegging van AfricaSport hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Afgelopen maand heeft 1 persoon de AfricaSport opzegbrief gedownload.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 12 personen een voorbeeldbrief gedownload.

In de categorie Goede doelen zijn onlangs ook Aflatoun en Afrika Zending opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord