Actieve Hulp Cambodja opzeggen

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Actieve Hulp Cambodja opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 230 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Actieve Hulp Cambodja

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Actieve Hulp Cambodja opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Actieve Hulp Cambodja abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Actieve Hulp Cambodja opzegbrief

Stichting Actieve Hulp Cambodja
Rembrandtplein 209
2162 EH Lisse

Plaats, 13 juli 2024

Betreft: opzeggen 'Actieve Hulp Cambodja'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Stichting Actieve Hulp Cambodja
Rembrandtplein 209
2162 EH Lisse


Plaats, 13 juli 2024

Betreft: opzeggen 'Actieve Hulp Cambodja'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Actieve Hulp Cambodja' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Actieve Hulp Cambodja, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Actieve Hulp Cambodja de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
100% te duur
Jaren lid
2 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
64% zegt ja
Aanbevelen
72% zegt ja

Actieve Hulp Cambodja adres

Stichting Actieve Hulp Cambodja
Rembrandtplein 209
2162 EH Lisse


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn voor Actieve Hulp Cambodja is twee maanden. Dit betekent dat als je besluit om je lidmaatschap te beëindigen, je minimaal twee maanden van tevoren moet opzeggen.


Voorwaarden

1. Actieve Hulp Cambodja is een non-profitorganisatie die zich inzet voor de verbetering van de levensomstandigheden van Cambodjaanse kinderen en hun families.

2. Actieve Hulp Cambodja biedt financiële steun aan lokale projecten die gericht zijn op het verbeteren van de levensomstandigheden van Cambodjaanse kinderen en hun families.

3. Actieve Hulp Cambodja streeft naar duurzame verandering door middel van samenwerking met lokale organisaties, overheden en andere belanghebbenden.

4. Actieve Hulp Cambodja werkt samen met lokale partners om projecten te ontwikkelen die gericht zijn op het verbeteren van de levensomstandigheden van Cambodjaanse kinderen en hun families.

5. Actieve Hulp Cambodja draagt bij aan het bevorderen van gelijke kansen voor alle leden van de gemeenschap, ongeacht geslacht, leeftijd of sociale status.

6. Actieve Hulp Cambodja streeft naar eerlijke en transparante financiële verslaglegging en verantwoording aan haar donateurs en andere belanghebbenden.


extra informatie

Actieve Hulp Cambodja biedt geen abonnementen aan, dus er is geen manier om het op te zeggen. Als je echter niet langer wilt dat Actieve Hulp Cambodja jouw donaties ontvangt, kun je contact opnemen met hun klantenservice en verzoeken om je donatie te annuleren.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Actieve Hulp Cambodja en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Actieve Hulp Cambodja opzeggen bij overlijden
Bij overlijden van een Actieve Hulp Cambodja-cliënt, dient de familie of nabestaanden contact op te nemen met de klantenservice van Actieve Hulp Cambodja. De klantenservice zal dan de opzegging verwerken en alle benodigde documenten verzamelen. Als er geen andere voorwaarden zijn overeengekomen, wordt het abonnement binnen 30 dagen na ontvangst van de documentatie beëindigd.
Actieve Hulp Cambodja tijdelijk opzeggen
Ja, het is mogelijk om Actieve Hulp Cambodja tijdelijk op te zeggen. Je kunt contact opnemen met de organisatie via hun website of telefonisch om je abonnement tijdelijk op te zeggen.

Actieve Hulp Cambodja reviews

Lees de 0 reviews van bezoekers die een opzegging van Actieve Hulp Cambodja hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Actieve Hulp Cambodja opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Actieve Hulp Cambodja
Meer Actieve Hulp Cambodja statistieken

Afgelopen maand heeft 1 persoon de Actieve Hulp Cambodja opzegbrief gedownload.

De opzeggingen van Actieve Hulp Cambodja worden het vaakst gedaan door vrouwen.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 12 personen een voorbeeldbrief gedownload.

In de categorie Goede doelen zijn onlangs ook Abana Rwanda Kinderen en ActionAid opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord