Aannemer opzeggen

10.0 (1 review)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
Ontvang binnen 2 minuten uw Aannemer opzegbrief.
De laatste 24 uur zijn er 237 opzegbrieven gedownload.


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Aannemer

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
Aannemer opzeggen
Bij het gebruik van de opzegservice worden persoonsgegevens verwerkt om het Aannemer abonnement op te zeggen. Wil je daar meer over weten, of wil je weten wat jouw rechten zijn met betrekking tot deze verwerking, lees dan het Privacy Statement.

Aannemer opzegbrief

Eisma Media Group
t.a.v. Aannemer

Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem

Plaats, 23 juli 2024

Betreft: opzeggen 'Aannemer'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Eisma Media Group
t.a.v. Aannemer

Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem


Plaats, 23 juli 2024

Betreft: opzeggen 'Aannemer'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij wil ik het abonnement per Opzegdatum opzeggen wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats
Telefoonnummer: Telefoon

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van het abonnement, omdat het contract anders bepaalt, dan verzoek ik u gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van het rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

De nabestaanden van VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Aannemer' altijd of het opzegadres nog correct is!
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

15 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om deze gratis te downloaden. Heeft u geen printer, papier, envelop of postzegel bij de hand. Maak dan gebruik van onze opzegbrief verzendservice.

Opzegbrief verzendservice

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden met PostNL zodat u lekker kunt relaxen. Mocht de opzegbrief niet zijn aangekomen bij Aannemer, dan versturen wij de opzegbrief nogmaals gratis net zolang Aannemer de opzegbrief heeft ontvangen.

Reden
100% overbodig geworden
Jaren lid
15.00 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
100% zegt nee
Aanbevelen
100.00% zegt ja

Aannemer adres

Eisma Media Group
t.a.v. Aannemer
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem


Email

Onbekend (help ons het juiste email adres zoeken)

Opzegtermijn

De opzegtermijn van een aannemer is afhankelijk van de overeenkomst die tussen de aannemer en de opdrachtgever is gesloten. In veel gevallen is de opzegtermijn 30 dagen, maar het kan ook korter of langer zijn.


Voorwaarden

1. De aannemer moet een geldige vergunning hebben om in uw staat te werken.

2. De aannemer moet een gedetailleerd contract opstellen dat de scope van het project, de kosten, de betalingstermijnen en andere relevante informatie bevat.

3. De aannemer moet verzekerd zijn voor aansprakelijkheid en arbeidsongevallen.

4. De aannemer moet alle vereiste vergunningen en toestemmingen hebben om het project te voltooien.

5. De aannemer moet alle lokale, provinciale en federale wetten en voorschriften naleven die van toepassing zijn op het project.

6. De aannemer moet een geschikte methode voor kwaliteitscontrole hanteren om ervoor te zorgen dat het project wordt voltooid volgens de specificaties die in het contract zijn vastgelegd.


extra informatie

Om een aannemer op te zeggen, moet je eerst contact opnemen met de aannemer en hen laten weten dat je hun diensten niet langer nodig hebt. Vervolgens moet je een schriftelijke opzegging verzenden, waarin je de datum vermeldt waarop de overeenkomst wordt beëindigd. Zorg ervoor dat je alle relevante informatie vermeldt, zoals de naam van de aannemer, het adres en het telefoonnummer. Vergeet ook niet om een kopie van de opzegging te bewaren voor toekomstige referentie.

Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Aannemer en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Aannemer opzeggen bij overlijden
De voorwaarden voor opzegging bij overlijden van de aannemer verschillen per contract. In sommige gevallen kan het contract worden beëindigd door de erfgenamen van de aannemer, terwijl in andere gevallen het contract automatisch eindigt bij overlijden van de aannemer. Het is daarom belangrijk om het contract goed te lezen voordat je een overeenkomst met een aannemer aangaat, zodat je precies weet wat de voorwaarden zijn als hij of zij komt te overlijden.
Aannemer tijdelijk opzeggen
Ja, het is mogelijk om een aannemer tijdelijk op te zeggen. Dit kan gedaan worden door middel van een schriftelijke kennisgeving aan de aannemer. De kennisgeving moet duidelijk vermelden dat de overeenkomst tijdelijk wordt opgezegd en hoe lang deze opzegging geldig is.

Aannemer reviews

Lees de 1 reviews van bezoekers die een opzegging van Aannemer hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Aannemer

Goed blad. veel informatie

Aannemer opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Aannemer
Meer Aannemer statistieken

Afgelopen maand heeft 1 persoon de Aannemer opzegbrief gedownload.

Personen die Aannemer opzeggen zijn gemiddeld tussen de 40 en 50 jaar. De opzeggingen van Aannemer worden het vaakst gedaan door mannen, van die mannen is de gemiddelde leeftijd 44 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 12 personen een voorbeeldbrief gedownload.

In de categorie Tijdschriften zijn onlangs ook Sestra en Access kiteboard opgezegd.


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord