Vincent Container Cleaning reviews

  • Totaal aantal reviews van Vincent Container Cleaning: 160 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Vincent Container Cleaning:
    9.4

Deel jouw Vincent Container Cleaning review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Vincent Container Cleaning abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Vincent Container Cleaning

bedankt en tot ziens!!!

Vincent Container Cleaning

Zijn afgelopen jaar hooguit drie keer geweest.

Vincent Container Cleaning

Geen klachten gehad

Vincent Container Cleaning

Vaak komen ze niet of ze komen na 9 uur s avonds en dan is de container weg gehaald. Daarbij zou het 5 euro per maand zijn en betaal ik na een jaar toch 90 euro rara Hoe kan dat...

Vincent Container Cleaning

Prima service, altijd op tijd en netjes werk afgeleverd.

Vincent Container Cleaning

Prima reiniging ook al is het soms niet altijd even duidelijk wanneer de container gereinigd wordt. Vooral in de zomer zou het fijn zijn als het wat vaker werd gedaan.

Vincent Container Cleaning

Geachte V.C.C.S. B.V.,

Ik heb voor een aantal jaren geleden een contract met jullie gehad en heb hier enkel een jaar van jullie diensten gebruik gemaakt.
Nadat jaar heb ik dit contract zowel telefonisch als per mail opgezegd.
Ik was niet tevreden met het schoonmaken en heb dit toen ook aangegeven.
Heb vorig jaar weer wervers van jullie aan de deur gehad, om weer een contract af te sluiten hierbij heb ik gezegd dat ik er reeds één heb gehad en ontbonden heb.
Ben er tevens ook niet van uitgegaan dat ik nog aan jullie gebonden was omdat er na mijn opzegging nooit meer schoongemaakt was ondanks dat de stickers er nog opzaten.

Ik zag tot mijn verbazing dat er 30-01-2015 geld was afgeboekt naar V.C.C.S. B.V. en op 25-04-2014 ook, beide keren een bedrag van: 82,71 (waarschijnlijk hebben jullie dit vaker gedaan zonder diensten geleverd te hebben).
Heb de laatste die van 30-01-2015 terug kunnen boeken en bij deze vorder ik tevens die van 25-04-2014 terug!

Mijn IBAN: NL80RABO0396866646 t.n.v. N.P. Munster.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.


Met vriendelijke groet,
N.P. Munster .

Vincent Container Cleaning

Bij ons kwamen ze vorig jaar ergens rond sept/okt. met het verhaal aan de deur dat ze voor 5,- p/mnd de container zouden reinigen. Duidelijk gevraagd of ze dat per mnd. van de rekening zouden houden. Antwoord was je dat gaan we doen. Dus wij met een klein budget dachten dat dat wel een goed idee is omdat ik zelf met mijn gezondheid zit te kampen. Dan hoef ik dat niet zelf te doen. Dus allemaal mooi. Ze zouden in 2015 starten met het reinigen. Tot nu niks gezien hier. Zoals de meeste klachten die hieronder staan. Ook hebben ze nog steeds niet die 5,- p/mnd van mijn rekening afgeschreven. Tot op de dag van vandaag,17 jan. 2015. Krijgen we per post een rekening van 88,45,- waarboven een aanmaning staat en als we niet binnen 8 dagen betalen dan zouden ze ggn thijhuis inschakelen. En dat terwijl dat niet de afspraak is en dat deze oplichter zich ook niet aan de afspraak houd. Normale gang van zaken is dat ze dat niet kunnen doen want ze moeten eerst 2x een herinnering sturen en dan pas een aanmaning en als dan niet betaald dan pas mogen ze gerechtsdeurwaarder inschakelen. Wij hebben ook nooit een herinnering gehad. Ben ook niet van plan om deze oplichters te betalen. Ik hoop dat er meer mensen uit Silvolde en omstreken zijn die mijn verhaal herkennen. Peter.

Vincent Container Cleaning

health insurance in san antonio buy tianeptine online buy ativan online no prescription

Vincent Container Cleaning

I.v.m. verhuizing naar de anderkant van het land kom ik er niet vanaf en schoonmaken ik heb ze 1keer gezien en daarna nooit meer ze reiden af en toe een rondje maar schoonmaken ho maar het is gewoon zonde van mijn gel en dat met een uitkering bestelen ze je gewoon de boeven.ga er nooit meer mee in zee.

Voor Vincent Container Cleaning zijn in totaal 160 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Vincent Container Cleaning opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Vincent Container Cleaning
Meer Vincent Container Cleaning statistieken

Vincent Container Cleaning opzeggen

Binnen 2 minuten Vincent Container Cleaning opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord