Vincent Container Cleaning reviews

  • Totaal aantal reviews van Vincent Container Cleaning: 160 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Vincent Container Cleaning:
    9.4

Deel jouw Vincent Container Cleaning review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Vincent Container Cleaning abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Vincent Container Cleaning

geen geld meer

Vincent Container Cleaning

SCHANDALIG BEDRIJF ZIJN JULLIE!!!
OOK WIJ HEBBEN MEERDERE MALEN GEBELD DAT ONZE CONTAINERS NIET WORDEN GEREINIGD EN JULLIE BEWEREN DAT WIJ MAAR SLECHTS 1 MAAL HEBBEN GEBELD EN OOK WIJ MOETEN €71,39 OVERMAKEN EN WEL BINNEN 8 DAGEN! ONZE CONTAINERS STAAN VAN 'SMORGENS 8 TOT 'S AVONDS 20.00 UUR BUITEN! EN JULLIE ZIJN OOK NOG ZO LAF OM EEN INCASSOBUREAU OP ONS AF TE STUREN ALS WE NIET BETALEN! IK ZEG DAN OOK NU DIRECT MIJN ABBONEMENT OP!

Vincent Container Cleaning

Te duur, overal op bezuinigen!

Vincent Container Cleaning

Gister is er een colporteur aan de deur geweest van VCCS, en ik heb ingestemd met een abonnement. Toch had steeds een raar gevoel. Even kijken op internet....WATTTTT?!!! Na het lezen van TEVEEL negatieve reacties en ik me eigenlijk ook besefte dat ik de bak veel minder buitenzet, omdat ik maar alleen woon; dus eigenlijk teveel betaal voor het aantal bakken; als deze uberhaupt al worden gereinigd. Ik ga dus zo de brief per aangetekende post versturen.

Vincent Container Cleaning

Per eerstmogelijke datum zeg ik mijn abonnement op wegens budgettaire redenen.

Vincent Container Cleaning

Ook onze containers zijn al maanden niet door jullie gereinigd , het is een grof schandaal, wat ik hierboven wel niet allemaal lees, daaruit begrijp ik dat bij bijna al jullie klanten de containers niet gereinigd worden!!
En maar geld vangen van mensen.
Hierbij zeggen wij ons contract bij jullie op!
Aangetekende brief volgt en probeer niet om nog eens 65 euro van mijn bankrekening af te halen deze automatische incasso laat ik nu ook gelijk blokkeren.
Verwacht wel dat de containers tot april 2010 door jullie worden gereinigd. W.Langevoort.

Vincent Container Cleaning

VCC heeft ons nu al een hele tijd opgelicht.
Door een communicatiefout tussen mijn man en mijzelf is aan het licht gekomen dat onze containers nu al een jaar niet meer zijn gereinigd! Mijn man dacht dat ik het contract had opgezecht, maar dit bleek niet zo te zijn. In feb j.l is er nog 75 euro van onze rekening afgeschreven.
De "gele" band en de andere stickers etc zijn goed zchtbaar en de containers staan van 08:00 tot 18:00 buiten aan straat.
Omdat de containers niet meer gereinigd werden en hij dacht dat ik het contract had opgezegd heeft hij dit niet aan mij gemeld en kwamen wij er vanmorgen perongeluk achter.
Ik heb VCC meteen een boze e-mail gestuurd en wens verder nooit meer gebruik te maken van hun diensten. Ik heb er nu daadwerkelijk genoeg van!
Ik heb zelfs een keer meegemeekt dat ik de schoonmaakauto aan zag komen rijden en doodleuk langs onze niet gereinigde containers reed en gewoon weer wegging!! Na bellen met de klantenservice werd mij beloofd er extra aandacht aan te besteden en daarbij dat ons contract gratis met het aantal gemiste schoonmaakbeurten verlengd zou worden. Dus ik wil mijn contract opzeggen, daarna krijg ik nog al die maanden tegoed!? Ik zie dit niet gebeuren. Ik eis nu dat mijn containers voor de resterende maanden gereinigd worden en dat per eerstvolgnd contractjaar het stop word gezet!
Bij deze trek ik ook mijn automatische incasso in per direct.

Vincent Container Cleaning

Wij gaan verhuizen op 1 juli en willen daarom ons abonnement per 1 juli opzeggen.

Groet,
G. Wendt

Vincent Container Cleaning

Ons abonnement loopt vanaf okt.2008,
in 5 mnd tijd zijn onze kliko's niet
gereinigd.Bij telefonisch contact werd
er doodleuk verteld dat dat onze eigen
schuld was en dat we naar ons geld konden
fluiten. Hoop dat opzeggen zonder problemen
verloopt.

Vincent Container Cleaning

Ik wil mijn containers niet laten reinigen.Ik vind het te duur.

Voor Vincent Container Cleaning zijn in totaal 160 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Vincent Container Cleaning opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Vincent Container Cleaning
Meer Vincent Container Cleaning statistieken

Vincent Container Cleaning opzeggen

Binnen 2 minuten Vincent Container Cleaning opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord