Vincent Container Cleaning reviews

  • Totaal aantal reviews van Vincent Container Cleaning: 160 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Vincent Container Cleaning:
    9.4

Deel jouw Vincent Container Cleaning review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Vincent Container Cleaning abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Vincent Container Cleaning

ik word een beetje onpasselijk van de werkwijze die dit bedrijf hanteerd
niemand weet dat het zogenaamde abonement stilzwijgend word verlengt en n=men vervolgens de automatische incasso gewoon weer gebruikt voor een nieuw seizoen van niet hun verplichting nakomen die zij met mij zijn aangegaan, namelijk het schoonmaken van mijn containers dit is in geen enkel opzicht gebeurt zoals afgesrpoken
en van de keren die ze wel zijn geweest was het nog een baggerbende
ze hebben het contract/abonoment verlengt zonder mij daar van op de hoogte te stellen

Vincent Container Cleaning

Op 26 november 2010 is mij een overeenkomst aangeboden door een colporteurs om onze containers te laten reinigen door Nick's Container Cleaning Service.

Ik heb hier voor getekend maar nog zelfde dag een aangetekende brief opgestuurd naar hun adres. En om nog zeker te zijn heb ik email opgestuurd met verozek om de automatische incasso per direct te ontbinden !

Na al die negative reactie ben ik nog niet zeker van.

Daarom wil ik vragen mensen on die site wat is hun bank nummer (of nummers). Die wil ik direct blokkeren om eventuele ellende te voorkomen.

Dank je !

Vincent Container Cleaning

Voor de mensen in Borculo,Lochem,Ruurlo,Winterwijk,Goor,Eibergen,
Haaksbergen,Enschede, en omstreken.

Mogen wij ons even aan u voorstellen;

Wij zijn Bonissimo, een jonge, energieke, dynamische onderneming. Het management van deze onderneming bestaat uit zeer betrokken personen en medewerkers die kennis, verstand van zaken hebben en zich met volledige overtuiging iedere dag weer inzetten om kwaliteit te waarborgen.

Naast bedrijven richten wij ons ook, als één van de weinigen,
op de particuliere markt. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Uiteraard buiten de gewone schoonmaak om, beschikken wij sinds kort over een geheel eigen container reinigingssysteem. Wij reinigen uw rolcontainers tot 240 liter, voor € 5,00, rolcontainers tot 1400 liter voor € 12,00 en rolcontainers tot 2500 liter voor €18,00 per container. Deze prijzen zijn inclusief B.T.W. Hierbij wordt zowel de binnen als buitenzijde gereinigd.

Simpel, service aan huis of bij uw bedrijf, direct op de dag wanneer uw container is geleegd. Betaling achteraf, eerst reinigen, vervolgens de factuur, dan pas betalen. Zo voorkomt u, dat u betaald voor niet geleverde diensten. Wij kunnen u zowel een zomer- als een jaar contract aanbieden, waarbij u per maand op kunt zeggen. Als er door welke omstandigheden dan ook, niet wordt gereinigd, ontvangt u evenmin een factuur en hoeft u ook niet te betalen. Zo voorkomen we teleurstellingen bij bijvoorbeeld vorst periodes of vakantietijd.

Wij beschikken ook over een ultra modern glas bewassing systeem, waarbij we d.m.v. gedestilleerd water, dus geheel zuiver schoon water,uw ramen kunnen wassen. De meest moeilijk bereikbare plaatsen, zijn voor ons bereikbaar. Uiteraard wassen wij ook gewoon met spons en met behulp van ladders. Hiervoor kunnen wij u te allen tijde, een vrijblijvende prijsopgave doen.

Wilt u meer informatie? Bent u nieuwsgierig geworden, of heeft u vragen,mail of bel vrijblijvend naar één van de onderstaande personen. Graag staan zij tot uw dienst!

Vriendelijke groeten, team Bonissimo.

Regiomanager:

Marcia Klein Haneveld
m.kleinhaneveld@wijco.nl
Tel:0610098928
Containerreiniging:
Erald v/d Bossche
Erald@wijco.nl
Tel:061575581

Vincent Container Cleaning

Heb een klacht/bezwaar brief geschreven dit mede omdat ze willen dat ik betaal voor diensten die ik niet eens heb ontvangen. Heb ook de telefoniste "Lia" gesproken die mij niet eens een antwoord kon geven wanneer mijn container wel gereinigt zou zijn. Makkelijk geld verdienen zo, wel het abonnement geld eraf schrijven maar geen diensten verlenen. En dan het lef hebben om te zeggen dat wij het bij het verkeerde eind hebben.

Met vriendelijke groet,

MJ

Vincent Container Cleaning

5 jaar geleden stonden ze bij ons voor de deur, de kosten zouden €5 per keer zijn de eerste afschrijving was €65(kunnen ze niet tellen 12 x 5= 60) een jaar geleden een opzeggings brief verstuurd. Volgens hen niet onvengen...ja tuurlijk dus moesten we nog 1 keer €74 betalen. Ze komen wanneer ze willen, maar verdienen altijd geld. Worst company ever!!!

Vincent Container Cleaning

Nick's container Cleaning.
2 jaar geleden stonde ze voor de deur. en nu 2 jaar later weer. we hebben maar verteld dat we dat geen goed idee vonden.

waarop het antwoord wsa.
tja die klachten hoor ik al de hele dag.

Vincent Container Cleaning

VCC heeft hier altijd netjes service verleend, de klachten die ik hier veel lees komen mij dan ook niet bekend voor. Mijn opzegging komt voort uit een krappe financiële situatie waardoor ik mij deze luxe niet meer kan veroorloven.

Voor de mensen die hier corresponderen naar VCC toe: dit is geen site van VCC maar een service van abonnementenopzeggen.nl
Als je wilt opzeggen dien je de opzegbrief af te drukken en te verzenden naar VCC. Hier in een berichtje opzeggen zal logischerwijs niet bij VCC terechtkomen en ja, dan moet je gewoon een nieuw jaar betalen.

Vincent Container Cleaning

Per vandaag mijn contract opgezegt!! Ik ben al maanden klant maar geen enkele keer zijn ze geweest!! Daag 80,-

Vincent Container Cleaning

ik zit al een jaar bij vincent container cleaning
en er is pas 2x schoongemaakt en nog niet een keer de grijze container nou het hoeft ook niet meer want ik ben weg bij ze per 29/9/2010

Vincent Container Cleaning

Ze hebben tot vandaag altijd netjes de containers gereinigd of gaven via een brief aan dat ze 1 dag later kwamen, complimenten!
Maar vandaag dus niet; had er een gele tussen zitten ivm kattengrit... vanaf het begin hebben we al katten..
Als het zo moet dan hebben ze weer een klant minder.

Voor Vincent Container Cleaning zijn in totaal 160 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Vincent Container Cleaning opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Vincent Container Cleaning
Meer Vincent Container Cleaning statistieken

Vincent Container Cleaning opzeggen

Binnen 2 minuten Vincent Container Cleaning opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord