Vincent Container Cleaning reviews

  • Totaal aantal reviews van Vincent Container Cleaning: 160 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Vincent Container Cleaning:
    9.4

Deel jouw Vincent Container Cleaning review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Vincent Container Cleaning abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Vincent Container Cleaning

Ga nooit in zee met vccs uit Veenendaal, want opzeggen gaat jammer genoeg niet!
En je betaald 80 euro per jaar en komen hoogstens 3x opdagen!

Vincent Container Cleaning

wij waren ook lid van vccs maar opgezegt omdat ze bijna nooit kwamen. Maar ik had laast een folder van bonissimo container reiniging onder de klep van de container zitten. Die doen eenmalige reiniging dacht eerst jaja weer een contract maar toch eens gebeld omdat de container zo stinkt en ja hoor we doen eenmalige reiniging en het is achteraf betalen. ik dacht laat maar eens doen, nou die jonge man is vandaag geweest en schoon is de container van binnen en buiten en hij deet er een geurtje in. ik kom contant betalen maar hij wou ook wel een fatuur sturen. ik had het geld toch in huis 5,00 euro, ik kreeg netjes een papiertje dat ik betaald had. Fantastisch hoe deze mensen werken. Kan vccs een voorbeeld aannemen. Ik zou zeggen zegt vccs op en bel deze mensen, ik weet niet waar deze mensen allemaal rijden ik woon in winterswijk.

Vincent Container Cleaning

Wij waren ook lid van vccs maar opgezegt omdat ze bijna nooit kwammen maar ik had een folder van bonissimo container reiniging onder de klep van mijn container die doet eenmalige reiniging maar eens gebelt en moet zeggen fantastisch hoe die werken altijd achteaf betalen kan contant of per factuur bij mij kwam die jonge man aan de deur en kon contant betalen 5,00 euro hij zij dat die ook wel een factuur wou sturen maar ik had het geld toch in huis kreeg netjes een papier dat ik betaald had en de container is van binnen en buiten schoon en hij doet er een geurtje in fantastisch hoe deze mensen werken kan vccs een voorbeeld aannemen ik zal zeggen zeg vccs op en bel deze mensen

Vincent Container Cleaning

Ik wil echt nooit meer iets met vccs te maken hebben .En per direct op

Vincent Container Cleaning

vccs sinds vorig jaar november niet meer gezien, stomme excuses verboden ivm vorst. frixx cleaned wel. moeten consumenten programmas er maar eens opzetten. je wordt belazerd. heb nu op gezegd. maar was volgens vccs net te laat!!!! ?? opgezegd voor 9 januari. contract was getekend 9 februari.
eerste reiniging 1 ste week maart. ??? wat nou te laat ??? . laatste datum reiniging 10 januari 2012 how can. reinigings maffia (nieuw woord voor grote van dale)

Vincent Container Cleaning

Ik woon in Haaksbergen en daar komen ze alleen maar geld halen ben twee jaar lid van vccs maar in die twee jaar heb ik ze nog nooit gezien en de containers is nog net zo vies als twee jaar geleden ik ga morgen een aangetekende brief sturen met opzeging

Vincent Container Cleaning

Ik woon in Enschede en moet zeggen dat ik nu niet tevreden ben. Ook mijn bak werd altijd gereinigd
de buiten kant werd altijd gedaan container netjes op het pad gezet.Maar sinds een half jaar bijna niet meer. als de die gedaan wordt is die nog vies buiten kant vergeten ze container wordt op straat gegooid. Bel je op dat de container niet gedaan is krijg je nog een grote mond toe.
ik ga het opzeggen maar dat zal ook wel niet zo 123 gaan.

Vincent Container Cleaning

Ik woon in Enschede en moet zeggen dat ik nu wel tevreden ben. Ook mijn bak werd bijna nooit gereinigd en wilde opzeggen, maar sinds een half jaar gaat het goed.

De chauffeur wist me te vertellen dat diegene die voor hem daar gereden had, ontslagen was wegens wanpraktijken. Deze jongeman was heel vriendelijk, en op mijn verzoek maakt hij zelfs de buitenkant schoon.
Het kan dus wel.

Vincent Container Cleaning

En ook kwam het bij mij zover, er kwam er een aan de deur, ja mevrouw u kunt nu tekenen en dan nog met de man overleggen, als u maar binnen 8dagen opzegt als de man het niet wil.
Prima de man wou inderdaad niet dat we het deden. heb een brief gestuurd dat ik het wou opzeggen.
halen ze zo ineens geld van mijn rekening,
ja sorry maar dat is niet de bedoeling.
ben gelijk naar de bank gegaan en dat nummer van hun laten blokeren.
nu heb ik onderhand al 3 brieven van nick's gehad.
stuur elke keer weer een brief terug dat ik had opgezegt.
tot vandaag kreeg een dreiging van hun met de deurwaarder. heb ik er naartoe gebeld.
ja maar mevrouw hier kan ik niks aan doen, wij hebben geen brieven ontvangen, dan moet u de TNT aanspraakelijk stellen.
PARDON????
Nee, alle brieven komen over maakt niet uit al is het naar de andere kant van de wereld.
en bij nick's dus net weer niet.
Dus toen heb ik gezegt u hoort van mijn advocaat want ik vertik het om te betalen.
Ze hebben geen een keer schoongemaakt.
Nu zie ik al dat er zoveel mensen al problemen met Nick's heeft.
Ik vraag me af waarom zn bedrijf mag bestaan als ik inderdaad bij de kamer van koophandel kijk, staan er 4 verschillende bedrijven op het adres.

Vincent Container Cleaning Service B.V. 30140312 0000
Generatorstraat 1, 3903LH Veenendaal Hoofdvestiging


Stolk Holding B.V. 30172691 0000
Generatorstraat 1, 3903LH Veenendaal Hoofdvestiging

Fiets&Zekerheid B.V. 30232461 0000
Generatorstraat 1, 3903LH Veenendaal Hoofdvestiging


BeeVee Techno Service 30213745 0000
Generatorstraat 1 a, 3903LH Veenendaal Hoofdvestiging
Vestiging is opgeheven of verplaatst

BeeVee Techno Service 51750279 0000
Generatorstraat 1 a, 3903LH Veenendaal Hoofdvestiging


De gegevens van Nick's Container Cleaning:
Generatorstraat 1
3903 LH Veenendaal
tel:0318510020
fax: 0318694494
E-mail: klantenservice@vccs.nl
K.v.K: 30.23.24.62

Ik hoop dat het niet zover hoeft te komen met een advocaat maar ik ga niet voor iets betalen wat ik niet wil.
en al deze reactie's van andere mensen geeft mij een sterk gevoel.
Hoop jullie ook om dit tegen te gaan.
Groetjes

Vincent Container Cleaning

Hat zijn oplichters. Ik heb in juli 2010 alles opgzegd via tlefoon en per brief. Echter nu drijgen ze met de deurwaarder omdat er andere belangrijkere zaken spelen heb ik nu toegegeven. Reinigen don ze niet, en reageren hlemaal niet. Ikw aarschuw iedereen voor de oplichtres van van nick's of vincent's container reiniging, GA geen contract aan met deze oplichters ! Onze container is het afgelopen jaar 4 keer schoongemaakt terwijl ht 2 keer per maand zou moeten gbeuren. Iemand zou eigenlijkt egen deze oplichters motn optreden. gelukkig is per 1 jan 2012 het niet meer mogelijk om zonder toestemming een contract te verlengen.

Voor Vincent Container Cleaning zijn in totaal 160 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Vincent Container Cleaning opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Vincent Container Cleaning
Meer Vincent Container Cleaning statistieken

Vincent Container Cleaning opzeggen

Binnen 2 minuten Vincent Container Cleaning opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord