Tiscali allemaal reviews

  • Totaal aantal reviews van Tiscali allemaal: 35 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Tiscali allemaal:
    9.3

Deel jouw Tiscali allemaal review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Tiscali allemaal abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Tiscali allemaal

I.v.m. het overstappen naar planet internet[was verplicht]Kreeg ik alsnog een rekening van alle email adressen van die ik ooit in gebruik heb gehad de afgelopen 15 jaar ??Kan dit zomaar!

Tiscali allemaal

Tiscal een waardeloze en irritante provider,

Ze houden je elk jaar weer voor een jaar aan het lijntje,omdat je niet kunt opzeggen als je niet binnen 6 weken voor de aflooptermijn opgezegd hebt, Ook de internet verbinding is veel trager geworden ,omdat ik geen zin head om een dure modem aan te moeten schaffen,om de snelheid op te kunnen gaan voeren.

Tiscali allemaal

Ik wilde mijn Tiscali ADSL Voordeel Abonnement opzeggen, omdat ik per 1 januari naar het buitenland vertrek. Omdat het contract stilzwijgend met een jaar is verlengd, kan ik alleen opzeggen met een uitschrijving uit bevolkingsregister. Dit is niet mogelijk voor mij, omdat ik wel een Nederlands adres blijf houden. Ik heb ook geen ander bewijs zoals een arbeidscontract, omdat ik daar nog werk moet zoeken.

Daarbij vind ik het nog steeds ongelofelijk dat als je al 1 jaar Tiscali hebt, alle jaren erna geen redelijke opzegtermijn geldt. De huidige situatie houdt in, dat je slechts 1 maand per jaar kunt opzeggen. Ziet Tiscali niet in, dat als je je klanten op die manier pakt, dit niet de meest positieve reclame zal opleveren?

Helpdesk is overigens ook erg duur!! En heel slecht te bereiken! Ik krijg nooit antwoord op klachten, maar ze vragen me wel een enquete in te vullen en tijd aan hun te besteden.

Tiscali allemaal

Onlangs mijn Tiscali jaarabonnement opgezegd, 1 week vóór het aflopen van de contractdatum. Hierbij helaas geen rekening gehouden met 1 maand opzegtermijn. Nu zit ik nog één jaar vast aan deze (stilzwijgende) provider waar ik geen gebruik meer van maak. Omdat ik nu via de kabel internet, dus geen KPN meer, wordt het maandtarief ook nog eens met 9,95euro verhoogd. Ik ben er goed ziek van om een jaar lang bijna 45euro/mnd weg te gooien.
Kortom: Zorg dat je jezelf goed informeerd alvorens je opzegt!!!!!!

Tiscali allemaal

Ik wil een totaalpakket voor internet en bellen.
Ik heb al Tele2 voor mobile en vast telefoon, en het is voordeliger om nu ook Internet bij Tele2 onder te brengen. Graag mijn tiscali abonnement per 1 November 2006 opzeggen. Wilt U dit s.v.p. bevestigen ?
Hartelijk dank, M. Visser

Tiscali allemaal

Per 1 november opzeggen ivm verhuizing

Tiscali allemaal

ivm met het herhaaldelijk misgaan van het
betalingsverkeer (automatische incasso)
zijn wij het meer dan beu met Tiscali en hun administratie

Tiscali allemaal

Alles is heel correct gegaan, alleen belachelijk dat Tiscali meteen jouw emailadres laat vervallen. Niet netjes Tiscali.

Tiscali allemaal

Ik wil naar een goedkopere provider. Bedankt voor de standaardbrief

Tiscali allemaal

erg handig, zo n standaardbrief

Voor Tiscali allemaal zijn in totaal 35 reviews geschreven. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.



Tiscali allemaal opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Tiscali allemaal
Meer Tiscali allemaal statistieken

Tiscali allemaal opzeggen

Binnen 2 minuten Tiscali allemaal opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord