Telfort mobiel reviews

  • Totaal aantal reviews van Telfort mobiel: 185 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Telfort mobiel:
    9.2

Deel jouw Telfort mobiel review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Telfort mobiel abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Telfort 150

lekker openbaar

Telfort 500

gebruik telfort nooit...

Telfort 300

Goedkoopste ja... en dan nergens bereik hebben...

Telfort 300

alles bij elkaar kom ikgewoon veel te duur uit

Telfort 200

maak te weinig gebruik van mobil abonnement

Telfort

Mijn 2-jarig abonnement liep tot 6 mei 2007. Om op te zeggen bij telfort heb ik hun opzegbrief gedownload(is verplicht?!?)ingevuld en op 2 januari 2007 met ontvangstbevesting retour verstuurd. (minimaal 3 maanden van te voren opzegggen, aldus info op hun site). De PTT stuurde met de onvangstbevesting netjes in een envelope terug. Ondanks ik nu al weer diverse tel. faxen met klantenservice heb gehad wordt er niets in HUN systeem veranderd. Nog steeds tracht Telfort geld te innen. Heb dit bij de bank stopgezet. Ik denk dat sommige bedrijven erop rekenen dat een x % aantal mensen toch nog zullen betalen.
Als ik zie dat een nieuwe klant meteen en feilloos in hun systeem ingevoerd kan worden kan ik moeilijk geloven dat uitschrijven blijkbaar een zo moeilijke handeling is dat er na 8 maanden nog niets veranderd is. Tijd om klachten naar de officiele toezichthouders kenbaar te maken.

Telfort 500

Wat raar dat de berichten met redenen om op te zeggen zo openbaar te zien zijn.... Dat is toch voor iedereen persoonlijk?!?

Telfort 200

Service is niet goed.
Onduidelijkheid over belstatus.
1 sec. word berekend als 1 minuut.Dat vind ik niet goed,want ik kan mijn gesproken minuten niet bijhouden wat automatisch lijdt tot overbellen en te veel betalen.Zonder ervan op de hoogte te zijn.
Ga overstappen op T-mobile !

Telfort 300 plus 150 bonusminuten

Omdat ik een nieuwe abonnement wil afsluiten.

Telfort 400

Ik wil wat anders uitproberen.

Voor Telfort mobiel zijn in totaal 185 reviews geschreven. Voor de hele categorie Telefonie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Telfort mobiel opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Telfort mobiel
Meer Telfort mobiel statistieken

Telfort mobiel opzeggen

Binnen 2 minuten Telfort mobiel opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord