Telfort internet reviews

  • Totaal aantal reviews van Telfort internet: 87 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Telfort internet:
    9.2

Deel jouw Telfort internet review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Telfort internet abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Speedlinq X tra 8192

Misschien moet je, voordat je een ADSL abonnement neemt, eerst aandachtig de algemene voorwaarden doorlezen. Daarin staat het volgende:

7.2 De postcodecheck controleert of de Dienst op de gekozen locatie geleverd zou kunnen worden. Echter, of de door Klant gekozen snelheid daadwerkelijk gehaald kan worden, is onder andere afhankelijk van de afstand tussen aansluitpunt en wijkcentrale, de kwaliteit van de vaste lijn en van de interne bekabeling. Speedlinq kan de kwaliteit van de Dienst en de gekozen snelheid nooit garanderen.

Ik heb het zelfde product als wat jij hebt genomen en daarin werd nadrukkelijk gewezen op dit feit. Die 20Mbit is het maximale, het gemiddelde ligt op 12 tot 15 Mbit. Wanneer je straks overstapt naar een andere provider, zoals Alice of Orange, zal je ook niet boven de 12Mbit uitkomen. Het ligt namelijk niet aan de provider maar aan de netwerkbeheerder, KPN.

Je zal 0,0 kans maken op het ontbinden van het contract.

Speedlinq X tra 8192

Reden voor opzeggen is dat ik voor 20Mb betaal en maar 12Mb krijg. Blijkbaar kan en mag dit in Nederland zo maar zonder dat je er ook maar iets aan kan doen. Opzeggen was voor mij niet mogelijk ondanks dat ze te beloofde 20Mb niet konden leveren. Natuurlijk snap ik dat de 20Mb een theoretische snelheid is, maar 12 is wel absurd!

CompuServe ADSL 8064

Na de contractsperiode moet ik het dubbele bedrag betalen als wat ik nu maandelijks betaal.

Speedlinq ADSL All in 3072

ik heb problemen met speed..lichting

Speedlinq Comfort 3000

Speedlinq heeft een hele slechte klantenservice en komt zijn afspraken niet na. Er komen achteraf hoge kosten bij waar je niet meer onderuit kan en er worden verkeerde modems geleverd. Door de slechte communicatie worden deze fouten keer op keer herhaald. Ze komen ook de belofte van de geld terug-actie niet na, ze doen simpelweg alsof ze je brief niet ontvangen. Ook de telefoon werkt niet naar behoren.

Speedlinq X tra 1024

De reden dat ik opzeg is dat de ADSL lijn miserabel slecht te noemen is.
Er is op drukke tijden niet mee te internetten.
Ik ben genoodzaakt om de internet verbinding van de buren te gebruiken.
Daar heb ik ook al over gecommuniceerd maar is sinds die tijd (begin juni)nog steeds niet verholpen.

CompuServe ADSL 1024

wij hebben een all in pakket genomen

tel, cai, en internet

Speedlinq X tra 4096

Ik heb een abbonement genomen voor 1 jaar. Datum aanvraag Speedlinq 4096 was op 18/12/06

Speedlinq ADSL All in 3072

Mijn Man Is al jaren lid van een andere gids. Met 2 gidsen is een beetje teveel van het goede.

Speedlinq ADSL All in 3072

zeg speed op omdat het mij niet bevalt snelheid altijd te laag verbinding valt nog wel eens weg , en als je dan een probleem heb met je modem moet je eens gaan bellen met ze dan wordt je eerst een kwatier in de wacht gezet kost maar 70eurocent ik heb er genoeg van nog 3maanden en ik ben er van afffffff

Voor Telfort internet zijn in totaal 87 reviews geschreven. Voor de hele categorie Internet zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Telfort internet opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Telfort internet
Meer Telfort internet statistieken

Telfort internet opzeggen

Binnen 2 minuten Telfort internet opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord