Nuon reviews

  • Totaal aantal reviews van Nuon: 64 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Nuon:
    8.6

Deel jouw Nuon review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Nuon abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Nuon

Nuon is de beste energieleverancier!!

Nuon

Dieven zijn het. Klantenservice als het hun uitkomt. Wij maken gebruik van zonneenergie en leveren terug aan Nuon. Dacht je nu werkelijk dat we er één cent voor krijgen. Nee, dus. Maar we moeten wel het volle tarief betalen als de zon niet schijnt.

Nuon

Betreft : Ontbinding Contract klantnummer 20970905

“Ontbinding overeenkomst”
Postbus 40021
6803 HA Arnhem


Datum : 01-03-2007

AWP van Camp
Twickel 10
5655 JJ Eindhoven

Uw kenmerk : T54DT

Ls,

Enige tijd geleden is een van uw medewerkers bij ons aan de deur geweest met een aanbieding, mijn vrouw heeft hiervoor getekend .
Hiervoor was wel een periode van 7 dagen bedenktijd, dezelfde dag heb ik een brief gestuurd voor ontbinding overeenkomst naar Postbus 40021 6803HA Arnhem.
Tot mijn grote verbazing krijg ik nu een brief van u dat het contract op 25 augustus 2007 ingaat voor een periode van 2 jaar. En dat terwijl ik binnen de bedenktijd van ( de eerste dag overigens al) heb gereageerd dat ik geen gebruik wens te maken van de door jullie aangeboden diensten.
Bij deze dan nogmaals het dringende verzoek om het contract per direct te ONTBINDEN.
Graag zie ik dan ook een schriftelijke bevestiging van ontbinding van jullie tegemoet
Mvgr AWP van Camp

Nuon

Ben overgestapt van Oxxio naar Eneco aangezien het bij Oxxio een puinhoop is.
Nu blijkt dat Nuon netbeheerder is. Ze sturen je een rekening van bijna 50,00 euro per maand voor transportkosten en huur meter en aansluitkosten op de woning. De woning is 35 jaar oud en zo lang liggen de leidingen er al en hangt de meter. Nooit is er onderhoud aan leidingen en of meter geweest
Na herhaaldelijk opheldering gevraagd te hebben, nog steeds geen antwoord. De afschrijvingen laten storneren bij de bank. Nu dreigt Nuon met afsluiting. Volgens het ministerie van Economische zaken mag in de winter van 2006 niemand worden afgesloten. Dus laat u niet bang maken. Ik wacht nog steeds op antwoord van Nuon en zolang ik deze niet heb betaal ik niets.
Laat u ook niet bang maken door incassobureau's die met afsluiting dreigen. Het mag niet!!
Reageer wel op de rekeningen en incasso's dat is voor eventule rechtspraak belangrijk.

Nuon

hierbij wil ik wel even kwijt,dat nuon het meest smerige bedrijf is wat in nederland zeteld.een bestuursvoorzitter die een dikke 8 ton in zijn reet stopt en alleen maar met zijn vette reet op zijn stoel zit terwijl het net in eigendom is bij de provincies.en die dit allemaal gelaten aan zien .mensen hebben gewoon recht op gas en stroom.wie is de nuon dan wel dat zij zich het recht toe eigenen om mensen af te sluiten.en dan met het kromme recht komen van het netwerk is van ons. en daar mee nu monopolie positie handhaven,wat volgens m.i.volkomen in strijd is met de vrije keus van energielevering.vooral als je achter staat met het betalen van je nota"s gaan ze op hun (kromme rechten) staan.maar volgens mij kan je dat met een redelijke kans op succes aan vechten bij het gerecht omdat je vrij bent van keuze.en nuon verplicht is om andere leveranciers op het net toe te laten.ongeacht het betalings verleden van iemand.doen ze dat niet dan handelen ze in strijd met de keuze van vrijheid.veel succes allemaal in de strijd tegen nuon.

Nuon

Is een kutbedrijf dat haar klanten wegjaagt,
Klantenservice is een vreemd woord in de bureaucratische brij bij Nuon.

Nuon

Ook wij vinden de klantenservice van de Nuon heel slecht. We stappen nu over na een goedekope energie leverancier. Mijn dank is groot voor deze opzegbrief.

Nuon

nuon???nooit meer dan liever de duitse of belgische leveranciers,ze sluiten mensen af ,ik ken n gezin die 4 maanden afgesloten is van gas en stroom met 3 kleine kinderen,dat is erg honds.

Nuon

Ja ik vind nuon ook een k.t bedrijf en klantvriendelijk hebben ze nog nooit van gehoord

Nuon

Ik vind NUON de meest klantonvriendelijk bedrijf die ik ken. En daarbij vind ik hun ook afzetters. Ik hoop dat ik dankzij deze brief eindelijk van hun af kom. Mvg, F.

Voor Nuon zijn in totaal 64 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Nuon opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Nuon
Meer Nuon statistieken

Nuon opzeggen

Binnen 2 minuten Nuon opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord