Nuon reviews

  • Totaal aantal reviews van Nuon: 64 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Nuon:
    8.6

Deel jouw Nuon review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Nuon abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Nuon

Na bezoek gisteravond dd.10.9.09 van Uw Heer Jacco van der Vrede ben ik van mening veranderd wat betreft het aangegane contract met NUON.
Met ingang van heden (11.09.09) wil ik dit contract ontbinden en heb besloten bij Eneco te blijven.
Ik verzoek U geen stappen te ondernemen om mijn contract met Eneco te ontbinden.
Hiermee heb ik aan de voorwaarden van opzegging voldaan.
Met vriendelijke groet

Els Bakelaar

Nuon

ik vraag me af hoe ik de brief indeel die ik wil sturen omdat ik nu 1jaar bij nuon zit ent eiug naar essent wil?
kan iemand mij helpen?
mvg suuz

Nuon

Joepie! Eindelijk weg bij de Nuon! Afzetters, oplichters! Hebben ze na opzeggen nog even een afrekening over 2 maanden gestuurd 370 euro bijbetalen!! Doe ff normaal, de jaarafrekening 2 maanden daarvoor bedroeg ook al 540 euro bijbetalen!
Ik wil best bijbetalen als het klopt, maar nooit meer aan Nuon, want die kloppen niet! Dat weet ik, dat weten zij, maar wie kan er wat aan doen?!
OPLICHTERS!

Ontevreden klant die er eindelijk weg is, je stikt maar in je geld!!

Nuon

Nuon zijn die grootsten oplichters van Nederland! Daar weet de een hand niet wat de andere hand doet! Ze beloven van alles maar komen hun afspraken niet na!

Nuon

Of mensen laten zich paaien door die mensen die aan je deur komen en zo proberen je over te halen om naar een andere leverancier te gaan. Dom dom dom. Daar komen problemen van, ik bedoel waarom zal je willen overstappen op een andere energie leverancier? Omdat je dat op de reclame hebt gezien. Nuon en Eneco is 1. Erom heen kun je niet. Doe geen gekke dingen en betaal elke maand gewoon je kosten. Ik kan me in geen van de verhalen die ik op internet vind vinden over Eneco problematiek.

Nuon

Weet je ik wordt doodziek van al die verhalen over eneco is niet goed, nuon is ook niet goed, wat is er wel goed hier in Nederland? volgens mij niets!! Er bestaan volgens mij geen andere leveranciers voor gas en licht dan Nuon en Eneco en er is altijd wel wat of er zijn mensen die klagen. Moeten we maar gaan verhuizen naar het buitenland? Dan zijn we van Eneco en Nuon af. Ik ben eneco, en ik blijf daar van af. Nooit problemen mee gehad en ben diverse keren verhuisd.
Ik denk dat er ook vele dingen aan de burgers zelf ligt, grote mond opzetten, of dat soort dingen. ALs het allemaal zo rampzalig is dan gaan we maar van de lucht leven, geen last van Eneco en Nuon, geen last van aanmaningen en dubbele betalingen. Zorg dat je elke maand je rekeningen betaald en blijf er van af.

Er zijn 3 dingen die je met rust moet laten:
- Je huur
- Eneco en of Nuon of een andere energie leverancier
- en je ziekte kosten verzekering

Nuon

en toen heb ik daarna het bij eneco weer aangemeld en die zouden alles voor mij regelen moest alleen geduld hebben van ong 6 a 9weken.. na 3maanden bleef ik nog steeds rekeningen via nuon ontvangen. ik weer contact opgenomen via eneco hjoe of wat.?? zeggen ze ja er is gelijk na het gesprek alles geanuleerd.. beetje vreemd zei ik.. ik heb niet gebeld of iets dus tja zit je voor niks een maand of 2 door te betalen via nuon. Krijg je daarna een boete van nuon omdat je vroegtijdig opzegt.. die heeft eneco wel netjes betaald.. maar over die anuleering konden ze niks vertellen en ook niet iets aandoen.. tis allemaal klote.. dus blijf gewoon bij waar je zit dat is altijd het beste.. ps als iemand iets weet over die transport kosten via eneco als je bij nuon zit dat het idd 13,80 totaal is.. of iemand die het zelfde als mij heeft betaald mail dan aub even hardcore_smee@hotmail.com.. Want vandaag kwam er weer iemand van nuon aan de deur.. en die vermelde mij dat eneco mijn heeft opgelicht omdat ik niet meer dan 13,80 per maand had moeten betalen aangezien zei dat zelf ook deed(tja je weer maar nooit of het een verkoop truc is)

Nuon

nuon is echt de grootste oplichters die ik ken. ik had ook zo'n aanbieding via DE deur aangegaan, toen vermelden ze mij dat het stroom via nuon veel goedkoper is dan via eneco of wie dan ook. dat is idd ook helemaal waar! alleen vermelden ze mij niet dat ik gewoon nog 14euro voor elektra en 16euro voor gas transport via eneco blijf betalen. wat ik erg veel vind voor alleen transport. en zover ik nu achter ben gekomen moest dat totaal maar 13,80 zijn voor het transport voor beide. dus ben ik ook nog eens genaaid door eneco. weet iemand hier meer van? klopt het dat het maar 13,80 is wat je totaal betaald voor het transport? wie kan mij hierover meer vertellen. gr mark mail maar.

Nuon

Op bezwaarschriften wordt standaard niet gereageerd. Later wordt gezegd dat je maar binnen de termijn een bezwaarschrift had moeten indienen.

Advies,
Niet bellen of mailen naar deze luizeballen. Enkel met aangetekende brieven werken.

Nuon

Voorheen verliep de facturatie van het waterverbruik ook via de Nuon. Nu gaat dit rechtstreeks naar het waterleidingbedrijf.
Voorheen werd netjes de meterstand opgenomen, bij de eindafrekening voor het water wordt er ineens geschat (paar 100 kuub meer). Op deze wijze steeld de Nuon ook van het waterleidingbedrijf.

Voor Nuon zijn in totaal 64 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Nuon opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Nuon
Meer Nuon statistieken

Nuon opzeggen

Binnen 2 minuten Nuon opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord