Nuon reviews

  • Totaal aantal reviews van Nuon: 64 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Nuon:
    8.6

Deel jouw Nuon review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Nuon abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Nuon

ja ja iedereen klaagt,ik zit bij nuon en ik kan je zeggen,nog nooit geen gezeik gehad in 10 jaar.
als je maar gewoon betaald,simpel.
ik kijk links rechts bij andere,daar is het ook een drama als je het leest.
ik zit goed bij nuon,laat mij dan maar iets meer betalen,en niet voor de goedkoopste gaan.

Nuon

Wegens verhuis naar buitenland moet ik helaas mijn Nuon abonnement opzeggen.

Nuon

moeder is overleden

Nuon

Ik ben naar het buitenland verhuisd

Nuon

mjah, nuon, idd oplichters, ik krijg na 6 jaar een rekening van bijna 1000€ via een incassobureau.
ik ben destijds persoonlijk in de hoofdzetel mijn contract gaan opzeggen, betaald wat ik nog moest betalen en het was verder geen probleem.
na contact met het incassobureau blijkt dat ze me al al die jaren zoeken en dit terwijl ik nooit één brief ontvangen heb van nuon.

wij zijn destijds van leverancier-x naar nuon overgestapt op goed vertrouwen van iemand dat bij nuon werkte en het zou goedkoper zijn, ipv ons maandelijkse rekening van 85€ kwam nuon maandelijks met 155€ af.

ik ben onlangs gaan samenwonen en aangezien men vriendin nuon klant is heb ik nuon terug een kans gegeven, een maand later kregen we bericht dat ons contract beindigt werd omdat men vriendin een wanbetaler is terwijl ze meer geld terug kreeg dan ze nog moest betalen.
een andere leverancier-x heeft alles overgenomen en we zijn er héél tevreden van.
nog een maand later stuurt nuon een brief waarin het contract voor gas is goedgekeurt en ons gas gaat leveren, verder niets meer van gehoord.

met wat ik recent in de bus kreeg + hun onzichtbaar contract voor gas zou ik graag in de rechtbank willen laten eindigen met oplichting en whatever ik hun kan aandoen.

mensen, gelukkig hebben we elkaar en het internet en sites al deze :)

Nuon

Erg fijn dat deze mogelijkheid bestaat. Nu maar afwachten of Nuon ook alles goed gaat verwerken

Nuon

ik had gevraagt om niet by de nuon door te gaan wil wel maar euneco had 3 jaar vast gezet als julie dat kunen oplosen dan wil ik ik by julie kan niet 2 keer betalen aan aleby heeft 240 per maand over neem my maar over

Nuon

NUON IS KUT DAT IS NU WEL GEZEGD, MAAR ALS IK DIE REACTIES HIER LEES, REALISEER IK ME OOK HEEL GOED DAT DE OPLEIDINGEN IN NL NOG KUTTER ZIJN. WAT EEN TAALFOUTEN. VOOR JE OP ANDERE MENSEN GAAT LOPEN ZEIKEN, GA EERST EENS NAAR SCHOOL OM NL TE LEREN.

Nuon

Ik ben dus niet de enigste die opgelicht is wat zou ik ze graag terug willen oplichten zie ik nog iets van m,n gespaarde geld terug .

Nuon

Na bezoek gisteravond dd.19.10.09 van Uw Heer Sanjay Ragnoenatm(id medewerker1086A) ben ik van mening veranderd wat betreft het aangegane contract met NUON.
Met ingang van heden (19.10.09) wil ik dit contract ontbinden en heb besloten bij Eneco te blijven.
Ik verzoek U geen stappen te ondernemen om mijn contract met Eneco te ontbinden.
Hiermee heb ik aan de voorwaarden van opzegging voldaan.
Met vriendelijke groet

Voor Nuon zijn in totaal 64 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Nuon opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Nuon
Meer Nuon statistieken

Nuon opzeggen

Binnen 2 minuten Nuon opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord