Nederlandse Energie Maatschappij reviews

  • Totaal aantal reviews van Nederlandse Energie Maatschappij: 166 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Nederlandse Energie Maatschappij:
    8.7

Deel jouw Nederlandse Energie Maatschappij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Nederlandse Energie Maatschappij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Nederlandse Energie Maatschappij

Lieve allemaal,
ik weet niet waar jullie je allemaal zo druk over maken maar de nederlandse energie maatschappij is de allergoedkoopste reken het maar uit.
jullie zijn zelf er op ingegaan met ja en ze vragen duidelijk dus u snapt dat u overstapt
ik ben gebelt door ene valerie verschoof en zij heeft mij heel aardig en beleefd alles uitgelegd en ik ben heel erg tevreden ik bespaar rond de 230 euro per jaar en overal kan je berekenen of ze goedkoper zijn
ook krijg je een welkomstmap toegestuurd en daar staan alle tarieven in en het contract.
ik snap niet waarom jullie zeggen dat ze oplichters zijn want anders zou natasja froger haar gezicht ervoor gebruiken zij staat nimmers ook voor de voedselbank en ook zij heeft alles uitgezocht.
\als je op het internet gaat kijken zie je altijd alleen maar negatieve berichten en nooit goede
kijk maar bij essent en alles

hoop dat jullie niet zoveel meer zeuren
we zijn toch nederlanders. we zijn toch gierig?|
ga er op in dan bespaar je!

groetjes klaartje

Nederlandse Energie Maatschappij

zonder nem,geen energie.

Nederlandse Energie Maatschappij

Ik heb me vandaag 26-01-2009 telefonisch aangemeld bij het Ned. Energie Bedrijf, hoor 'savonds bij Kassa weer de vele problemen die er zijn wat betreft duidelijkheid en dat opzeggen niet zo eenvoudig is als ze zeggen.

Nederlandse Energie Maatschappij

Vanmorgen hebben ze mijn vrouw gebeld en hebben haar erin laten sluipen, ik vanmiddag gebeld dat ik per onmiddelijke ingang de heleboel ongedaan wil maken, dit kon niet omdat het nog niet in het systeem staat, ik heb duidelijk aangegeven dat ik dat hele zooitje niet wil hebben en blijf waar ik nu ben.
Ik stuur nu een brief met opzegging nog voordat ik alles van hun binnenkrijg.

Het is gewoon een zooitje daar.

Nederlandse Energie Maatschappij

Het gaat mij allemaal te snel en in deze onzekere tijd wil ik de prijzen van de olie eerst afwachten.De tarieven van nu zijn gebaseerd op de dure olie prijzen en daarom wil ik mij niet binden aan een 3 jarig kontrakt.
m.vr.gr. K.B.Idzerda

Nederlandse Energie Maatschappij

Ik ga niet ACCOORD met jullie bevestiging aanmelding daar ik helemaal geen bevestiging gegeven heb. ik onvang nu een bevestiging terug dat ik niet ACCOORD ga.

Nederlandse Energie Maatschappij

Ook ik ben destijds weer eens in de verleiding gekomen om van maatschappij te veranderen, eerst van de Nuon naar Oxio, toen naar de Nederlandse energiemaatschappij en nu ga ik weer terug naar de Nuon om weer een beetje overzicht te krijgen in het rekeninggebeuren. Boete voor het opzeggen word door de Nuon betaald, ik blijf voorlopig wel achter met de digitale meters van de Oxio.

Nederlandse Energie Maatschappij

ik ben er ook in getrapt er kwam een jong ding aan de telf die mij het een en ander moest vertellen over stroom ik heb hem gezegd dat ik nog wil ik wil overnadenken ik bleek dat ik vast zat aan een contract ik werd gebelt en er werd mij gezegt dat ze het zouden op nemem ik mocht alleen beantwoorden met ja en nee ze zouden dan informatie op sturen dat heb ik niet ontvangen ook in dat gesprek werd mijn rekeningnummer gevraagt en dat heb ik gegeven trots ik weer gezegt heb dat ik niet een andere leverancier wil hij zij nog nee want u heeft niets getekend dus ging ik er van uit dat er dan niets verkeer kon mmaar ja nu krijg ik een rekening van 434eurovoor drie maanden dat moet ik binnen 10dagen betalen anders kommen er kosten bij

Nederlandse Energie Maatschappij

Vermeld naar telefonisch gesprek interesse te hebben maar echter meer informatie te willen hebben dit was schijnbaar vodoende voor hun en 2 dagen later kreeg ik een contract thuis dat ik schijnbaar had toegezegd schandalig associaal bedrijf en nog associaler dat de overheid hier niets aan doet.

Nederlandse Energie Maatschappij

hoi h veldhuis ben blij dat er meer mensen zo reageren als je al deze verhalen leest moeten we samen spannen en dit bedrijf aangeven voor oplichting mijn moeder is 4 maand geleden als alleen staand er ingetrapt komt er niet van af diverse tel. en briefen zelfs juridise stappen ondernomen radar ingeschakeld enz enz zootje daar

Voor Nederlandse Energie Maatschappij zijn in totaal 166 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Nederlandse Energie Maatschappij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Nederlandse Energie Maatschappij
Meer Nederlandse Energie Maatschappij statistieken

Nederlandse Energie Maatschappij opzeggen

Binnen 2 minuten Nederlandse Energie Maatschappij opzeggen


Nederlandse Energie Maatschappij gaat ook internet aanbieden

12-04-2016

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) wordt ook actief als internetprovider. Het bedrijf gaat alles-in-één-pakketten met internet, televisie en telefonie verkopen via het netwerk van KPN. Dat heeft de energieleverancier vorige week bekendgemaakt.

Lees verder

Klanten NLE zijn woedend om dubbel betalen stroom


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord