Nederlandse Energie Maatschappij reviews

  • Totaal aantal reviews van Nederlandse Energie Maatschappij: 166 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Nederlandse Energie Maatschappij:
    8.7

Deel jouw Nederlandse Energie Maatschappij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Nederlandse Energie Maatschappij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Nederlandse Energie Maatschappij

Beste Nico Heijstek,

U heeft een bericht achtergelaten op dit forum. Graag wenst de Nederlandse Energie Maatschappij persoonlijk contact met u op te nemen om een passende oplossing te bieden.

Om u beter van dienst te zijn verzoek ik u, uw naam, adresgegevens en telefoonnummer te mailen naar internetklantenservice@nlenergie.nl

Wij zullen binnen 7 dagen contact met u opnemen.

Met vriendelijke groet,

Het Internet Klantservice Team
Nederlandse Energie Maatschappij

Nederlandse Energie Maatschappij

Ik heb nu weer een brief gekregen van de NEM.
Eerst sturen ze ons een brief waarin staat dat ik een boete moet betalen voor het overstappen naar een ander omdat die wel goedkoop is en de NEM absoluut niet.
De boete die wij moeten betalen is 200 euro is toch niet normaal terwijl ik hierboven las dat een ander 100 euro moest betalen en dat terwijl ze helemaal geen boete mogen vragen.
Ik heb ze gebeld maar zoals de meesten zeggen ze zijn daar echt achterlijk,blij dat we nu bij Essent zijn is nog per maand 44 euro goedkoper.
Nico uit Winterswijk

Nederlandse Energie Maatschappij

Sorry ik will stoppen omdat ik betald met de huur mijn elektrik

Nederlandse Energie Maatschappij

ik ben benaderd door Oxxio. Ik wil overstappen. De vastrecht van NEM is te duur.

Nederlandse Energie Maatschappij

Beste Mensen,

Sinds een aantal maanden na mn opstap bij NEM heb ik een jaar afrekening + overstap boete gekregen (bijna 100€) van de NEM (nederlandse energie maatschappij) ik kan niet veel betalen ivm hoge vaste lasten Tot op de dag van vandaag wordt er steeds geprobeerd ruim 380€ van mn rekening af te schrijven, dit wordt gestorneerd maar duurt paar dagen!

Eerst was het 150€ pm maar dat liet ik storneren dit was niet de afspraak. Met als gevolg dat mn vaste lasten in het gedrang komen door hun incassering en ze nu 380€ pm incasseren.

Ik wilde een betaling regeling aangaan van 50€ per maand (boek ik netjes iedere maand autom over via internet bankieren) ipv een betaling van 50€ permaand ontving ik een brief waarin stond:

Geachte Heer, We gaan accoord met uw maandelijkse voorstel van 150€ indien uw betaling niet op tijd is geschied vervalt deze regeling,

Dat is dus ff niet eerlijk, ik bel ze en ze verklaren: ja sorry meneer u bent deze overeenkomst aangegaan, en wij geven u de kans om het in 4 termijnen te betalen, meer kunnen we niet doen,daar moet u het mee doen.

Okay dus alles samen gevat, ze doen maar wat, het kost me nu 380€ per maand wat terug geboekt wordt (das 2x 150€ + verhoging)

Mogen ze dit zo maar doen? kan ik die machtiging intrekken? ik loop hier alleen maar schulden door op.

PS: Ik heb GEEN Abonnement meer bij ze sinds eind 2008

Mvg GF

Nederlandse Energie Maatschappij

Ik ben laatst ook benaderd door nem en kreeg een bevestiging aanmelding gisteren pas binnen terwijl die gedateerd is op -6-3-2009.Waarom krijg ik m zo laat binnen? Doen ze het express zodat je het niet meer terug kan draaien? Heb nu me medenkingen over het bedrijf. En lees hier heel veel negatieve reacties.Staat in de brief van een aantal dagen geleden bent u benaderd door veronica magazine met een aanbod voor energie tegen inkoopprijs? Wist niet dat je van veronica ook energie kan krijgen. Als het aan mij ligt zet ik alles stop koste wat het kost. Het is toch te gek van woorden dat ze namens veronica magazine uitgeven.

Nederlandse Energie Maatschappij

K vind nem ook goedkoop..goedkoopste zelfs k maak er al 2 jaar gebruik van en het bevalt me primaaaaaa !!!!

Nederlandse Energie Maatschappij

ik wil er ook van af al die slechte berichten!
Ik hoop dat het lukt!

Nederlandse Energie Maatschappij

Het blijkt dat je met een klein huishouden, je meer betaalt. En aangezien ik een alleenstaande ouder ben, kan ik me dit zeker niet permiteren. En daarom zeg ik hierbij op. Het in december 2009 ingaan.

Nederlandse Energie Maatschappij

klaartje je komt er nog wel achter als je er echt van af wil als we gierig zijn waarom willen de mensen er dan vanaf omdat heteen puinzooi is bij die mensen

Voor Nederlandse Energie Maatschappij zijn in totaal 166 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Nederlandse Energie Maatschappij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Nederlandse Energie Maatschappij
Meer Nederlandse Energie Maatschappij statistieken

Nederlandse Energie Maatschappij opzeggen

Binnen 2 minuten Nederlandse Energie Maatschappij opzeggen


Nederlandse Energie Maatschappij gaat ook internet aanbieden

12-04-2016

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) wordt ook actief als internetprovider. Het bedrijf gaat alles-in-één-pakketten met internet, televisie en telefonie verkopen via het netwerk van KPN. Dat heeft de energieleverancier vorige week bekendgemaakt.

Lees verder

Klanten NLE zijn woedend om dubbel betalen stroom


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord