Nederlandse Energie Maatschappij reviews

  • Totaal aantal reviews van Nederlandse Energie Maatschappij: 166 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Nederlandse Energie Maatschappij:
    8.7

Deel jouw Nederlandse Energie Maatschappij review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Nederlandse Energie Maatschappij abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Nederlandse Energie Maatschappij

Ben telefonisch benaderd , ik wil geen contract bij jullie ( jullie deden je voor als Essent), ik wil gewoon bij mijn huidige energieleverancier blijven.

Nederlandse Energie Maatschappij

Ik wil het opzeggen omdat ze, na heel wat telefoontjes met hen, zonder pardon om de 10 dagen 621 euro afschrijven!!! Ze lijken wel gek daar!!!!!!
Rekening nr geblokkeerd, geld terug laten vorderen en hopen nooit meer iets met ze te maken hoeven hebben!!

Nederlandse Energie Maatschappij

Ben met leugens en valse voorwendsels binnengehaald bij de NEM. Ben een half jaar later teruggekeerd naar oude leverancier, maar ontving van de NEM wel een boete van 250 Euro conform bepaalde voorwaarden die mij nooit zijn toegezonden.
Hoe kunnen we worden verlost van deze rattentent?

Nederlandse Energie Maatschappij

Wij hebben jullie welkomstpakket ontvangen en willen bij deze onze aanmelding opzeggen, omdat wij niet willen overstappen naar de Nederlandse Energie Maatschappij.

Nederlandse Energie Maatschappij

wij willen geen gebruik maken van u diensten en blijven bij onze oude leverancier.hierbij willen wij de aanmelding annuleren. acg kuijsters

Nederlandse Energie Maatschappij

Wij willen geen gebruik maken van u diensten.
En blijven bij ons oude leverancier.
Hierbij willen wij de aanmelding annuleren/opzeggen.
F.Nutterts.

Nederlandse Energie Maatschappij

opzegging
Wil bij deze opzeggen
heb het via de mail gedaan maar heb gelezen dat dat niet werkt dus doe ik het ook zo maar.
Ben nog binnen de 7 dagen en wil niet bij jullie komen als klant.
Blijf gewoon bij me eigen leveransier.
Vriendelijke groet
Mevr. GB de jonge

Nederlandse Energie Maatschappij

ben gisteravond 18 feb. om 20.30 uur gebeld door zo'n call medewerkster, of ik even 5 min. de tijd had en over wilde stappen naar de ned. energie maatschappij? ben zeer tevreden over mijn huidige leverancier dus antwoorde met "nee". Medewerkster bleef doorzeuren, vroeg of ze een andere keer terug mocht bellen.Ik heb gemeld geen interesse te hebben en wenste haar een prettige avond en heb de verbinding verbroken. De volgende avond 19 feb. om 20.00 uur gaat mijn mobiel....de nederlandse energie maatschappij... of ik interesse heb. antwoord gelijk "of ze aan de gang blijven en me de vorige avond ook al gebelt hebben en ik geen interesse heb, wens haar een prettige avond en hang op. Twee tellen later, wederom mijn mobiel... neem zonder mijn naam te zeggen op en hoor wederom de remoerige achtergrond van het call center van de nl energie maat., er word niets gezegd, dus mijn opmerking is "zijn jullie hardleers ofzo", hang op en hoop ze nooit meer te horen. Is dit een reactie op het niet afsluiten van een contract? ik noem dit mensen pesten en geen respect tonen. Ik begrijp dat de medewerkers ook voor hun geld moeten werken, maar asjeblieft zeg zoek een normale baan... en ga geen mensen in de maling nemen, en vooral toon RESPECT, dan kan je het terug verwachten.

Nederlandse Energie Maatschappij

Ik vind het niet betrouwbaar en zeg het bij deze binnen de afkoelingsperiode op.

Nederlandse Energie Maatschappij

Ben op 6 Februari 2008 op een ongelegen moment gebeld en het leek alles te mooi om waar te zijn.De energieleverancier bleef Essent maar de facturen werden door de NEM aan Essent betaald . Moest een bandje inspreken of ik overal akkoord meeging en op en aanmerkingen mocht ik aan het einde van de bandopname inspreken. Toen heb ik op band herhaald dat Essent de leverancier bleef en ik altijd de inkoopprijs betaalde. Na een kwartier kreeg ik weer een telefoontje met de mededeling dat de bandopname is afgekeurd en deze opnieuw ingesproken moest worden omdat ik de naam Essent genoemd heb en dit door de NEM niet mocht. Dit heb ik geweigerd en afgesproken dat ik na ontvangst en het lezen van het informatiepakket evt. een nieuwe bandopname zou inspreken.
Na op internet de handelswijze van NEM te hebben bekeken zeg en annuleer ik hierbij al bij voorbaat het evt. contract bij NEM op en blijf dus bij Essent.
Datum: 6 Febr. 2008.

Voor Nederlandse Energie Maatschappij zijn in totaal 166 reviews geschreven. Voor de hele categorie Energie zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Nederlandse Energie Maatschappij opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Nederlandse Energie Maatschappij
Meer Nederlandse Energie Maatschappij statistieken

Nederlandse Energie Maatschappij opzeggen

Binnen 2 minuten Nederlandse Energie Maatschappij opzeggen


Nederlandse Energie Maatschappij gaat ook internet aanbieden

12-04-2016

De Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) wordt ook actief als internetprovider. Het bedrijf gaat alles-in-één-pakketten met internet, televisie en telefonie verkopen via het netwerk van KPN. Dat heeft de energieleverancier vorige week bekendgemaakt.

Lees verder

Klanten NLE zijn woedend om dubbel betalen stroom


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord