JuroFoon reviews

  • Totaal aantal reviews van JuroFoon: 49 reviews
  • Gemiddelde beoordeling JuroFoon:
    9.4

Deel jouw JuroFoon review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun JuroFoon abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

JuroFoon

Ik wil opzegen omdat jurofoon medewerkers onbeschoft zijn, heb spijt dat ik lid van hun ben mijn contract is stilzwijgent verlengt en nou moet ik een hele jaar betalen omdat ik 3 dagen te laat ben met belaen wel slim van jurofoon om mij een brief te sturen precie op de zelfde dag dat mijn contract verliep en weer verlengt is.

JuroFoon

de laatste 24 uur zijn er tienduizendvijfhonderden negenentwintigopzegbrieven gedownload ??????

JuroFoon

Abonnement is veel te duur, wachttijden veel te lang, en de service veel te mager. Het is werkelijk ongelooflijk dat een instantie als de jurofoon voor een bedrag van 47 euro dat drie dagen te laat is, een incassobureau inzet voor 75 euro. U moet weten dat dat bedrag veel te hoog en niet redelijk is en dat het kantongerecht uitgaat van 35 euro incasso bij zo'n laag bedrag. Schande!

JuroFoon

Ik maak er meer als een jaar geen gebruik van en ik vind het abbonnement te duur. Ik ben alleenstaande moeder, helaas kan ik van deze service geen gebruik maken (te duur)

JuroFoon

Heb net een kwartier aan de telefoon gewacht, vervolgens word de verbinding verbroken,
Wil alleen maar mijn abonement opzeggen, en dat kost me al een duit aan telefoon kosten,
Vind de kosten te hoog, en de wchtijden te veel te lang

JuroFoon

Te duur en nog nooit gebruik van gemaakt.

JuroFoon

Reden van opzegging dat ik nu al een jaar in de ww zit en hierdoor echt op de kleintjes moet letten en derhalve alle zgn. luxe en gemakvoorzieningen annuleer cq geen gebruik meer van kan maken. Heb op het moment met nog een lopende zaak middels de advocaat een bijstand mogen ontvangen van de raad voor de bijstand.
Conclusie puur uit kostenoverweging daar ik al genoodzaakt was om hier en daar een gespreide betaling aan te vragen en verdere betalingsproblemen voor wil blijven.

JuroFoon

Ben gaan samenwonen en mijn vriendin had al rechtsbijstandverz. Die hebben we nu dus samen.

JuroFoon

ik heb jurofoon al in 2007 opgezegd, maar in 2008 en 2009 krijg ik steeds van een incassobureau een aanmaning, het Juridisch Loket heeft ook al een fax gestuurd, wil ervan af.
wat te doen hiermee, bij voorbaat dank
emmy meij

JuroFoon

In verband met financiën ben ik genoodzaakt mijn lidmaatschap van jurofoon op te zeggen.
Met vriendelijke groet,
Christa toth

Voor JuroFoon zijn in totaal 49 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.JuroFoon opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken JuroFoon
Meer JuroFoon statistieken

JuroFoon opzeggen

Binnen 2 minuten JuroFoon opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord