JuroFoon reviews

  • Totaal aantal reviews van JuroFoon: 48 reviews
  • Gemiddelde beoordeling JuroFoon:
    9.4

Deel jouw JuroFoon review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun JuroFoon abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

JuroFoon

Te duur en nog nooit gebruik van gemaakt.

JuroFoon

Helaas ben ik werkloos geworden en moet ik op de "kleintjes" letten. Vandaar dat ik opzeg. Het heeft dus niets te maken met de service of kwaliteit van Jurofoon.

JuroFoon

Ik heb 2x gebeld voor juridisch advies. Het enige wat de medewerker kon, was een zaaknummer van €150,-- aan mijn vraag hangen.

JuroFoon

Ik wil dit abonnement opzeggen omdat ik er bijna geen gebruik van maak.Ik had een incasso brief gekregen terwijl ik geen acceptgiro's had ontvangen voor abonnementskosten.Vorig jaar had ik een adreswijziging doorgegeven,maar is nooit verandert.

JuroFoon

hier heb je niks aan!!! wat ze mij vertelde wist ik al en dan nog zwijgend door verlengen ook.... geen goed woord hiervoor over!!!

JuroFoon

Ik gebruik het niet meer.

JuroFoon

Ik heb lidmaatschap opgezegd en mijn automatische incasso terug laten draaien. Vervolgens kreeg ik een aanmaning en een dreigbrief over gerechtelijke kosten. Ik heb niet betaald !
Na 2 weken komt er een factuur van een deurwaarder, en heb ik de (juridische) hulp ingeroepen van Jurofoon . ....
(lekker cynisch !)
Ze konden deze zet niet waarderen, en hebben per direct mijn lidmaatschap beeindigt, en ik heb de factuur nog steeds niet betaalt !

JuroFoon

Gezien onze slechte financiele situatie ben ik genoodzaakt het abonnement per 9 maart 2013 op te zeggen.
Bij voorbaad dank voor uw medewerking.

JuroFoon

kan het niet meer betalen, heb er nog nooit gebruik van gemaakt

JuroFoon

Veels te duur. Er komt vanalles bij. Moet 3 keer betalen voor 1 zaak, en dan krijg ik zelfs niet eens dit schriftelijk op papier.

Voor JuroFoon zijn in totaal 48 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.JuroFoon opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken JuroFoon
Meer JuroFoon statistieken

JuroFoon opzeggen

Binnen 2 minuten JuroFoon opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord