Euro Lottery Services reviews

  • Totaal aantal reviews van Euro Lottery Services: 435 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Euro Lottery Services:
    9.5

Deel jouw Euro Lottery Services review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Euro Lottery Services abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Euro Lottery Services

heb geen geld meer

Euro Lottery Services

Ik heb in augustus opgezegd naar een paar keer geschreven te hebben zou
December voor het laatst zijn krijg in december afschrijven voor Jan. Weer een brief krijg in januari weer een afschrijving van €40.oo ik heb twee loten.
Vandaag weer opzeg brief gestuurd wil graag mijn € 80 terug.
Jammer dat het zo moet gaan

Euro Lottery Services

Beste meneer/mevrouw,
Middels deze email informer ik u dat ik met ingang van 5 februari 2012 mijn abonnement opzeg. Na inventaris van mijn investeringen van de afgelopen jaren dringt het eindelijk tot mij door dat de magere overwinningen door de jaren heen in geen enkele vorm afweegt.
Vriendelijke groet,
Reginald C Zaandam

Euro Lottery Services

ik stop er mee word allemaal een beetje te duur in deze tijd.

Euro Lottery Services

Ik stop per direct

Euro Lottery Services

Ik wil dit opzeggen en zo snel mogelijk ga zo snel mogelijk naar de bank om dit de blokkeren.

Euro Lottery Services

ik wil de troskompas tijdelek op zeggen
van 14mei2011tot 30september2011
wd de winter

Euro Lottery Services

Ik speel sinds november 2010 mee voor 17,50 per maand (Euromillions Enkelvoudig, dus geen gegarandeerde prijs zoals bij Meervoudig, die je overigens met 35 andere deelnemers moet delen...) en ik heb ondertussen kennelijk net totaal 30,50 gewonnen en als het goed is krijg ik dat per de eerste vrijdag van de volgende maand uitgekeerd (op 1 april, in mijn geval)....Zal mij benieuwen!

Ik wilde per direct opzeggen, maar ik kijk er nog even tegenaan. Als je wilt opzeggen trouwens, moet je niet bellen, maar een ondertekende opzeggingsBRIEF met daarin je klantnummer sturen. Dit staat er op hun site:

Incasso
Als u betaalt via incasso, dan kunt u schriftelijk opzeggen door een opzeggingsbriefje te sturen met daarin duidelijk vermeld uw klantnummer en uw handtekening naar:

Euro Lottery Services
Postbus 435,
1940 AK Beverwijk.

En ik heb destijds bij mijn aanmelding via hun website keurig een bevestigingsmail gekregen met mijn klantnummer en de getallen die ik ZELF had uitgezocht. Om in te loggen heb je dit klantnummer in combi met je postcode nodig.

Zodra de huidige jackpot (EUR 105 mln) er uit is ga ik ook stoppen. En nu maar hopen dat mijn schriftelijke opzegging WEL uitgevoerd wordt....Ik hou mijn hart vast als ik alle verhalen hier lees....

Euro Lottery Services

Stelletje oplichters, k ga zo direct naar de bank om het te blokkeren. ik werd toen gebeld, en gaf me rekeningnummer door. ik heb gezegt dat ik nog lang niet mee wou doen, en TOCH schrijven die motherfuckers geld van me rekening. als ze nog steeds geld afschrijven zoek ik ze op en pleur ik een moletovcocktail naar binne, ik ken hier echt zo slecht tegen!!

Euro Lottery Services

Ik wil opzeggen vanaf 05-10-2010 wil ik GEEN lotery meer hebben!!!
Dat heb ik van te voren aangegeven!!!!

J. Zegerius

Voor Euro Lottery Services zijn in totaal 435 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Euro Lottery Services opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Euro Lottery Services
Meer Euro Lottery Services statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord