EU Lottery reviews

  • Totaal aantal reviews van EU Lottery: 148 reviews
  • Gemiddelde beoordeling EU Lottery:
    9.9

Deel jouw EU Lottery review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun EU Lottery abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

EU Lottery

Betaling van maandlijkse kosten waren €29,85 en 48,85 ipv 19,95 per maand .
Geen antwoord ontvangen voor verschil in kosten.Winst was 1,26 volgensmij is de winst gedeelt door 100 spelers staat nergens in de info.Telefonisch niet te bereiken.Zeer slechte service.

EU Lottery

Te duur om elke maand aan de euro lotterij mee te doen

EU Lottery

te duur

EU Lottery

Ik wil voor nu mijn abonnement opzeggen en voor in de toekomst hier ook nooit meer voor benaderd worden want ik weet zeker dat ik bij jullie nooit een abonnement heb afgesloten zoals jullie dat beweren dus dan wil ik het nu af zeggen .

EU Lottery

te duur

EU Lottery

te duur

EU Lottery

Ben er eigenlijk telefonisch voor mijn gevoel ingeluisd door akkoord te gaan met een gratis trekking door een of ander spelletje via facebook te spelen . Beetje te simpel eigenlijk.

EU Lottery

Te duur en ongeloofwaardig.

EU Lottery

ik ben niet goed voorgelicht, zou 1 maand gratis meespelen, blijkt 1 trekking te zijn. Bedrag is op 4 december al van de rekening gehaald.
Ik heb niet veel vertrouwen in deze loterij dus direct stopgezet

EU Lottery

te duur

Voor EU Lottery zijn in totaal 148 reviews geschreven. Voor de hele categorie Loterijen zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.EU Lottery opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken EU Lottery
Meer EU Lottery statistieken

Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord