Editions Atlas reviews

  • Totaal aantal reviews van Editions Atlas: 318 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Editions Atlas:
    9.2

Deel jouw Editions Atlas review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Editions Atlas abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Editions Atlas

gelieve geen verdere spullen uit de Astrix-collectie meer te sturen.klantnummer 50 060 330 5 01

Editions Atlas

Gelieve van ASTERIX geen verdere zendingen te sturen.
Hartelijk dank.

Editions Atlas

Gelieve mij verder geen zendingen meer toe te sturen van Asterix. dank bij voorbaat.

Editions Atlas

Ik had een abonnement op de Kuifje auto's en de Stoomlocs, beide na twee zendingen per mail opgezegd, eerst keurig netjes een bevestiging van ontvangst van Editions Atlas en na een paar dagen het bericht dat beide abonnementen opgezegd waren, veiligheidshalve heb ik het opzeggen per brief bevestigd maar dat was eigenlijk al niet meer nodig.

Editions Atlas

Ik vind de Kuifje autootjes best leuk, maar de prijs is me veel te hoog. Ruim 21 euro voor een autootje van net 7 cm lang is me te gek. Bovendien weet ik niet hoeveel er nog zouden kunnen komen.Vandaar dat ik het abonnenment opzeg.

Editions Atlas

Ik vind het een leuke kruidenverzameling, maar heb nu net m'n vijfde map binnengekregen!
Wanneer houdt het op, ik heb er geen ruimte meer voor. En om nou te zeggen dat ik er veel mee doe....nee.
En dan is het inderdaad een hele dure serie.
Dus bij deze wil ik ermee stoppen.

Editions Atlas

0297-285818

Editions Atlas

Beste Mensen,

Waar kan ik het telefoonnummer van Editions Atlas in Nederland vinden? Ik heb ong. twee maanden de 50 maxi-kaarten bestelt en nooit ontvangen! Helaas ben ik het foldertje kwijt dus kan ik dit niet aankaarten. Kan iemand mij helpen?

Editions Atlas

BIJ ONS VERSCHENEN IN TEST AANKOOP8

Gedwongen verkoop
Principe
Deze bedrijven geven heel vaak reclamefolders uit waarin ze bepaalde collecties aanprijzen (kristal, dvd's, boeken, onderkleding enz.). Op die folder staat dat u een eerste exemplaar kunt bestellen tegen een promotietarief als u de bestelbon terugstuurt. Achteraf blijkt dat de consument elke maand een nieuw collo krijgt. Uiteraard moet u voor die colli's betalen. Als u de factuur weigert, wordt u al snel aangesproken door een incassobureau en/of een gerechtsdeurwaarder. Sommige consumenten ontvangen die colli's zelfs al hebben ze nooit een kennismakingsaanbod besteld. Een ander voorbeeld is het bedrijf Tek Distribution (postorderverkoop van het type "Teleshopping"). Bij een bestelling doet het bedrijf u een schoonmaakproduct cadeau (steevast is dat All Brite). Dat product staat op de factuur vermeld, maar daarnaast staat de prijs van € 0 genoteerd. Drie maanden later echter wordt de credit card van de consument gedebiteerd voor een bedrag van € 30 voor dat product.

Wie?
Onder andere Lecturama, Editions Atlas, TONO, Miriale, Reader’s Digest, Tek Distribution.

Wat kunt u doen?
In elk geval is dit een gedwongen verkoop die verboden is door artikel 76 van de wet op de handelspraktijken. Datzelfde artikel preciseert bovendien dat de ontvanger niet verplicht is om het geleverde product of de dienst te betalen. Hij hoeft deze zelfs niet terug te sturen, zelfs indien een vermoeden van stilzwijgende aanvaarding van het product of de dienst bestaat.
Krijgt u een product toegestuurd waar u niet om gevraagd heeft, dan mag u dat dus houden. In geen geval hoeft u de factuur te betalen.
Betaal dus vooral de gevraagde sommen niét. Om overbodige discussies te vermijden, net als een onaangename brief van een incassobureau of een gerechtsdeurwaarder, raden we u aan een brief te sturen naar het bedrijf in kwestie. U kunt daarvoor gebruik maken van onze standaardbrief. U kunt ook een klacht indienen bij de Algemene Directie Controle en Bemiddeling, WTC III, Simon Bolivarlaan 30, 1000 Brussel, 02 277 54 84, fax: 02 277 54 52, e-mail: eco.inspec.fo@economie.fgov.be

Editions Atlas

jammer genoeg weigert mijn server dit e-mail adres; klantenservice@editionsatlas.ch.Wie weet raad?

Voor Editions Atlas zijn in totaal 318 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Editions Atlas opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Editions Atlas
Meer Editions Atlas statistieken

Editions Atlas opzeggen

Binnen 2 minuten Editions Atlas opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord