Editions Atlas reviews

  • Totaal aantal reviews van Editions Atlas: 314 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Editions Atlas:
    9.1

Deel jouw Editions Atlas review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Editions Atlas abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Editions Atlas

Ik vind de Kuifje autootjes best leuk, maar de prijs is me veel te hoog. Ruim 21 euro voor een autootje van net 7 cm lang is me te gek. Bovendien weet ik niet hoeveel er nog zouden kunnen komen.Vandaar dat ik het abonnenment opzeg.

Editions Atlas

Ik vind het een leuke kruidenverzameling, maar heb nu net m'n vijfde map binnengekregen!
Wanneer houdt het op, ik heb er geen ruimte meer voor. En om nou te zeggen dat ik er veel mee doe....nee.
En dan is het inderdaad een hele dure serie.
Dus bij deze wil ik ermee stoppen.

Editions Atlas

0297-285818

Editions Atlas

Beste Mensen,

Waar kan ik het telefoonnummer van Editions Atlas in Nederland vinden? Ik heb ong. twee maanden de 50 maxi-kaarten bestelt en nooit ontvangen! Helaas ben ik het foldertje kwijt dus kan ik dit niet aankaarten. Kan iemand mij helpen?

Editions Atlas

BIJ ONS VERSCHENEN IN TEST AANKOOP8

Gedwongen verkoop
Principe
Deze bedrijven geven heel vaak reclamefolders uit waarin ze bepaalde collecties aanprijzen (kristal, dvd's, boeken, onderkleding enz.). Op die folder staat dat u een eerste exemplaar kunt bestellen tegen een promotietarief als u de bestelbon terugstuurt. Achteraf blijkt dat de consument elke maand een nieuw collo krijgt. Uiteraard moet u voor die colli's betalen. Als u de factuur weigert, wordt u al snel aangesproken door een incassobureau en/of een gerechtsdeurwaarder. Sommige consumenten ontvangen die colli's zelfs al hebben ze nooit een kennismakingsaanbod besteld. Een ander voorbeeld is het bedrijf Tek Distribution (postorderverkoop van het type "Teleshopping"). Bij een bestelling doet het bedrijf u een schoonmaakproduct cadeau (steevast is dat All Brite). Dat product staat op de factuur vermeld, maar daarnaast staat de prijs van € 0 genoteerd. Drie maanden later echter wordt de credit card van de consument gedebiteerd voor een bedrag van € 30 voor dat product.

Wie?
Onder andere Lecturama, Editions Atlas, TONO, Miriale, Reader’s Digest, Tek Distribution.

Wat kunt u doen?
In elk geval is dit een gedwongen verkoop die verboden is door artikel 76 van de wet op de handelspraktijken. Datzelfde artikel preciseert bovendien dat de ontvanger niet verplicht is om het geleverde product of de dienst te betalen. Hij hoeft deze zelfs niet terug te sturen, zelfs indien een vermoeden van stilzwijgende aanvaarding van het product of de dienst bestaat.
Krijgt u een product toegestuurd waar u niet om gevraagd heeft, dan mag u dat dus houden. In geen geval hoeft u de factuur te betalen.
Betaal dus vooral de gevraagde sommen niét. Om overbodige discussies te vermijden, net als een onaangename brief van een incassobureau of een gerechtsdeurwaarder, raden we u aan een brief te sturen naar het bedrijf in kwestie. U kunt daarvoor gebruik maken van onze standaardbrief. U kunt ook een klacht indienen bij de Algemene Directie Controle en Bemiddeling, WTC III, Simon Bolivarlaan 30, 1000 Brussel, 02 277 54 84, fax: 02 277 54 52, e-mail: eco.inspec.fo@economie.fgov.be

Editions Atlas

jammer genoeg weigert mijn server dit e-mail adres; klantenservice@editionsatlas.ch.Wie weet raad?

Editions Atlas

mijn brief aan atlas!!!
Beste firma,

Na deze vijfde aanmaning tot betaling wil ik nu uiteindelijk eens reageren. Maanden geleden belde er iemand van jullie firma op met het voorstel ons een gratis(!!!) kruidenset toe te sturen. Mijn dochter van 14 beantwoorde deze telefoon.Wat blijkt nu, wij zouden op deze gratis bestelling kosten moeten betalen en we zouden ons hierdoor toe verbonden hebben om lid te worden. Wij gaan hiermee niet akkoord, daar er hierover niets werd vermeld aan de telefoon.En daar het beantwoord werd door een kind van 14!!! Wij hebben nergens een schriftelijke overeenkomst getekend en we zijn niet bereid op een geheel gratis zending kosten te betalen. Nu kregen we reeds onze vijfde aanmaning voor het bedrag van € 29,30. wij wensen geen verder contact met jullie firma, niet telefonisch, noch schriftelijk of we ondernemen zelf stappen, daar deze handelspraktijken in strijd zijn met de Belgische wet. Indien jullie ons nog dingen toesturen, zien wij dat als een gratis geschenk en daar blijft het ook bij. Wij willen jullie er ook aan herinneren dat er in België al veel klachten zijn ingediend tegen jullie firma. We hopen dat hiermee een einde komt aan de ten onrechte aanmaningen die jullie alleen maar geld zullen kosten.

Met dank Mevr.Roobroeck

Editions Atlas

Het avontuurlijke bos heeft nu avonturen genoeg prijs gegeven. Het wordt teveel en daardoor niet meer gelezen of bekeken. Ik schrok bij het bekijken van mijn afschriften. Ook in mijn geheugen stond een ander bedrag. Ik dacht dat de reeks op het eind gewoon versnelde tot alle stickers geplakt waren maar hij gaat gewoon door!

Editions Atlas

heb informatie genoeg over de computer en wil er zo snel mogenlijk vanaf 14-09-2007

Editions Atlas

te duur,en het blijft duren er komt geen einde aan zodat het eind resultaat een zeer hoog berag is

Voor Editions Atlas zijn in totaal 314 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Editions Atlas opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Editions Atlas
Meer Editions Atlas statistieken

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK