Editions Atlas reviews

  • Totaal aantal reviews van Editions Atlas: 318 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Editions Atlas:
    9.2

Deel jouw Editions Atlas review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Editions Atlas abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Editions Atlas

iK HEB TWEE AANKOPEN VAN U :SARA KAY COLLECTIE EN pC KAARTSYSTEEM hET KAARTSYSTEEM WIL IK MEE DOORGAAN MAAR SARA kAY WORDT ME TE DUUR iK HOOP U BEGRYPT DIT EN BEDANKT VOOR DE SERVICE.

Editions Atlas

In het versturen van de pakjes,zijn jullie keien,maar in het lezen van opzeg brieven,dat lukt schijnbaar niet al te best.
Wij hebben de vorige zending al retour gestuurd,en nu krijgen we weer adlas kaarten,gaan jullie nu onderhand stoppen met die onzin.Ik blijf niet naar het postkantoor lopen.
De volgende keer reageer ik niet meer.
Groetjes van den Bogert

Editions Atlas

Ik wens niets meer te ontvangen van
Ken uw PC

Editions Atlas

Ik heb de serie Sarah Key beeldjes hoe leuk ik ze ook vind opgezegd omdat de prijs dus verdubbeld per beeldje en ik me daardoor opgelicht voel. De eerste kennismaking was nog geen 5 euro, het tweede beeldje kwam op ongeveer 10 euro uit wat ik een redelijk bedrag vond en waarvan ik aannam dat dit de normale prijs ten opzichte van de eerste ter kennismaking was. Nu blijkt de prijs van het derde beeldje echter ruim 20 euro te zijn, wat echt een belachelijke prijs is voor wat het is en de kwaliteit van dit beeldje is ook nog eens slechter dan dat van de eerste twee. Voor mij geen Sarah Key beeldjes meer en noooooooit meer wat van Atlaseditions, wat een zakkenvullers.

vr gr
Emilie.

Editions Atlas

Ik heb een aangetekende brief opgestuurd al 10 tallen mails gestuurd naar atlas.En bevestiging gehad dat mijn abonnement is opgezegd.Gisteren terug een zending gehad.Terug storen die handel!Ben er al genoeg geld aan kwijt.Aangetekende brief 5 euro.Zendingen terug zenden 10 euro.Komt mijn oren uit!Heb gelukkig wel een dichter adres:Atlas Postbus 28 1030 Brussel (Schaarbeek).Toch dichter en goedkoper dan Zwitserland.

Editions Atlas

Het lijkt allemaal leuk en aardig die "Scrapbooking". In het begin betaal je een paar euro voor een flink pakket echter hoe langer je lid bent krijg je minder en moet je meer betalen...

Editions Atlas

Geachte,
bestaat er een ander adres dan: editions atlas
Route Des Dragons 7
133 Cheseaux/Lauseanne
om mijn zendingen terug te sturen die ik niet wens?

Editions Atlas

met deze zeg ik mijn abonement op ken mijn pc ik vind het wat te duur voor 10 fiches met de vriendelijke groeten

Editions Atlas

Beste .....,

3 weken geleden ben ik telefonisch benaderd met de vraag of ik de gratis dora pakket wou ontvangen zonder verdere koopverplichting, hierop heb ik ja geantwoord, zonder wetende dat ik aangesloten zou worden aan een abonnement. Vervolgens ontvang ik een week later een brief op mijn ouders adres (????) dat ik aan een abonnement vastzit en dat ik het telefonisch of per email het kan afzeggen. Dit heb ik gedaan.
De meneer die ik aan de lijn had, had mij van de "lijst" afgehaald. Op de vraag hoe ze aan mijn ouders adres kwamen, konden ze niet antwoorden, ik woon daar al jaren niet meer!
Gisteren is er een pakketje binnengekomen van editions atlas van dora, terwijl ik toch heel duidelijk ben geweest. Ik vind dit heel vervelend en ik wens dat jullie verder ook niets meer opsturen. verder moeten jullie heel duidelijk zijn hoe jullie aan de gegevens komen.
Ik stuur het gehele pakketje terug op, zonder IETS te betalen.

klantennummer 56 859 446 0 01

Editions Atlas

word te duur

Voor Editions Atlas zijn in totaal 318 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Editions Atlas opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Editions Atlas
Meer Editions Atlas statistieken

Editions Atlas opzeggen

Binnen 2 minuten Editions Atlas opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord