Editions Atlas reviews

  • Totaal aantal reviews van Editions Atlas: 314 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Editions Atlas:
    9.1

Deel jouw Editions Atlas review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Editions Atlas abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Editions Atlas

Vond de eerste zending erg tegenvallen. Wil dus geen zending meer ontvangen.

Editions Atlas

Geachte,
Hierbij wens ik mijn abonnement op "Ken uw PC voor beginners" af te sluiten, mijn verzameling is kompleet en ik kreeg zelfs reeds 2 paketten dubbel die ik ook betaald heb. Toezendingen in de toekomst zullen dan ook niet meer betaald worden.

Editions Atlas

wil mijn abbonnement opzeggen per 15 sept 2010..
heb nu genoeg auto`s van de kuifje collectie...

Gr. W. Manders

Editions Atlas

De uitvoering van uw vogelserie is wel mooi, maar ik krijg de indruk dat aan de toesturing daarvan geen einde komt en dan wordt het toch wel erg prijzig.

Editions Atlas

ik heb er nu genoeg van

Editions Atlas

Het is belachelijk dat je 20 euro moet betalen voor een pakje kaarten als mijn kind zijn doos vol is dan ben ik 500euro lichter...

Editions Atlas

iK HEB TWEE AANKOPEN VAN U :SARA KAY COLLECTIE EN pC KAARTSYSTEEM hET KAARTSYSTEEM WIL IK MEE DOORGAAN MAAR SARA kAY WORDT ME TE DUUR iK HOOP U BEGRYPT DIT EN BEDANKT VOOR DE SERVICE.

Editions Atlas

In het versturen van de pakjes,zijn jullie keien,maar in het lezen van opzeg brieven,dat lukt schijnbaar niet al te best.
Wij hebben de vorige zending al retour gestuurd,en nu krijgen we weer adlas kaarten,gaan jullie nu onderhand stoppen met die onzin.Ik blijf niet naar het postkantoor lopen.
De volgende keer reageer ik niet meer.
Groetjes van den Bogert

Editions Atlas

Ik wens niets meer te ontvangen van
Ken uw PC

Editions Atlas

Ik heb de serie Sarah Key beeldjes hoe leuk ik ze ook vind opgezegd omdat de prijs dus verdubbeld per beeldje en ik me daardoor opgelicht voel. De eerste kennismaking was nog geen 5 euro, het tweede beeldje kwam op ongeveer 10 euro uit wat ik een redelijk bedrag vond en waarvan ik aannam dat dit de normale prijs ten opzichte van de eerste ter kennismaking was. Nu blijkt de prijs van het derde beeldje echter ruim 20 euro te zijn, wat echt een belachelijke prijs is voor wat het is en de kwaliteit van dit beeldje is ook nog eens slechter dan dat van de eerste twee. Voor mij geen Sarah Key beeldjes meer en noooooooit meer wat van Atlaseditions, wat een zakkenvullers.

vr gr
Emilie.

Voor Editions Atlas zijn in totaal 314 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.Editions Atlas opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Editions Atlas
Meer Editions Atlas statistieken

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK