ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

Mijn vrouw is eringeluisd via mooie praatjes aan de telefoon, niks getekend en toch lid. Kan dit? Is dit legaal? Hun spullen zijn gewoon veel, veel te duur. En dan nog eens verzendkosten aanrekenen. Ik stuur alles "port betaald door de bestemmeling" terug, men moet me dan maar eens voor de rechtbank dagen en de getekende toestemming laten zien voor mijn lidmaatschap.

ECI

ECI, weet je hoe het voelt?
Het is net of je trapt in een kleverige hondenstront, en die blijft jaren tussen die dunnen ribbels van je schoenen kleven.

OPLICHTERS!!! NAAR DE BRANDSTAPEL ERMEE!!!

ECI

ik heb het nog maar twee weken maar ik wil NU NU NU opzeggen hoe kan ik dat doen ze hebben er mij opgelegd en anders ga ik naar testaankoop

ECI

Ik heb altijd met veel plezier gekocht bij de ECI.
Ik lees graag en omdat ik 4 keer in het jaar moest kopen,kon ik ook steeds weer uren wegduiken in een boek.Anders had ik dat waarschijnlijk niet gekocht.Ik kan nu echter via mijn werk boeken kopen en dat is gemakkelijker. Groetjes Anneke

ECI

Wat zitten sommige mensen toch te zeike op ECI. Je weet van te voren toch wat je tekend! Moet je maar beter opletten!

ECI

ik wil een verhuisbericht doorgeven, hoe moet dat

ECI

fijne club de eci.
mijn minderjarige zoon was ineens lid.
De jongen hadden ze wijs gemaakt dat hij gratis een cd en dvdtje kreeg,hij tekende terwijl hij minderjarig is en wat blijkt hij is lid.
dit zijn echt oplichterpraktijken.
Sinds wanneer mag een minderjarig kind lid worden van zoiets???
zoiets kan alleen volgens mij bij de eci.....schandalig

ECI

- Ik ben heb nu de verplichtte tijd van lidmaatschap gehad. Ik heb dus een opzegbrief geschreven en kreeg het antwoord terug dat ik net te laat was voor de opzegtermijn en dus nog een jaar lid moet blijven!

- Toen ik lid werd is mij verteld dat ook alle aankopen die je in de de winkel doet meetellen voor je kwartaalselectie. Kat in het bakkie, dacht ik dus. Nou, niet hoor! Ongeveer de helft van de artikelen die in de winkel worden verkocht tellen mee.

- Producten die je wilt kopen kun je ook kopen zonder dat je lid bent, dus lidmaatschap heeft wat dat betreft geen voordelen.

ECI

veel te duur en niks goedkopers.
gladde praatjes bij het aansmeren van lidmaatschap waar ik ben ingetrapt

ECI

Echt een rot club. Ben er gewoon ingetrapt.
boeken boeien me niet en cd's en dvd's zijn standaard 2,50 duurder en dan komt er ook nog 3 euro verzend kosten bij! En dan MOET je ook nog wat kopen. donder op! daar trap ik ook niet meer in.

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord