ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

Beste Nicole,

Ik hoop voor je dat je een aangetekende opzeggingsbrief hebt gestuurt binnen de 10 dagen. Alles wat je krijgt van ECI moet je retour terugsturen en dan opschrijven dat je de overeenkomst ongedaan hebt gemaakt. Als je de spullen houdt en je houdt je pas, dan zit je twee jaar vast aan de ECI.

Voor iedereen: Maak altijd een kopie van de brieven die je stuurt naar ECI. Bewaar ook de bewijzen die je krijgt van het postkantoor. Als ECi moeilijk doet, dan stuur je gewoon alle kopieen van de bewijzen naar ze op.

ECI

Het is echt belachelijk. Via de site kun je zo lid worden via een eenvoudige link maar afmelden ho maar. Belachelijk al die rompslomp. Ben net te laat en zit nu dus weer een jaar aan een abbonement vast. Ik zal nooooit maar ook nooit meer lid worden van deze organisatie. De dames achter de telefoon van de klantenservice zijn ook niet de meest vriendelijkste, doen net of het allemaal aan de klant ligt ('ja mevrouw de kleine lettertjes hé?') Zorg dat je nieuwe klanten beter voorlicht en maak verzin een ander systeem voor de opzegging. Misschien een idee deze net zo smeuig te maken als de aanmelding?!

ECI

Ik ben aangehouden in zwolle waar ze me een abonnement hebben aangepraat ik moest eenmalig 2.50 betalen en kon een artikel uitkiezen waar ik ook 2.50 voor moest betalen, dat gedaan kreeg ik 2 weken later het pakket thuis gestuurt met keurig het artikel maar moest nu geen 5 euro betalen maar 7.95 waren ze ff vergete te zeggen dat er ook nog verzendkosten overheen kwamen, nou en ik kreeg een telefoontje en daar kreeg ik te horen dat ik 4x per jaar temindste voor 7.50 iets moet kopen in hun winkel, maar nu ik is op hun site ben geweest hebben ze wel een heeeeeel klein assortiment waar ik mijn artikelen niet kan vinden dus ik wil het ook opzeggen,

weet iemand of ik dan ook het artikel wat ik heb opgeven en inmiddels heb ontvangen moet terug sturen of dat ik na het betalen van die 7.95 mijn abbo ook gewoon kan opzeggen zonder verdere consecuenties????

hoop op een reactie
nicole

ECI

Herkenbaar, ooit ook dezelfde fout gemaakt.
Te weinig assortiment, je moet een bak aan papierwerk invullen, vervolgens kom ik erachter dat je 9 van de 10x bij een bedrijf als bol.com waar je die hele rompslomp niet nodig hebt alles (doorgaans) goedkoper kan krijgen en ze ook altijd wel hebben wat ik zoek.
Ik ga deze brief opsturen en de boel opzeggen. Wish me luck...

ECI

Oh ja..

@Piet
Jij werkt daar? Nou ga maar eens aan het werk en zorg ervoor dat mensen fatsoenlijk worden geholpen.

Misschien kan jij hier even uitleggen hoe de opzegprocedure in z'n werk gaat.

ECI

Ik ben ook erg ontevreden over de ECI. Al mijn post van ECI gaat naar het adres van mijn vader toe. Dit terwijl hij toch heel ergens anders woont dan ik. Hij is vroeger wel lid geweest maar nu niet meer. Ik heb een keer een brief geschreven (waar ik niks van terug heb gehoord) en ben naar een ECI winkel (in Enschede) geweest om het te veranderen maar dat heeft niet geholpen.
Nu wil ik opzeggen en heb een opzegbrief verstuurd waar ik ook niks van terug hoor. Ik heb een erg lage dunk van deze organisatie gekregen. Ik ga iedereen voortaan afraden om lid te worden.

ECI

TE WEINIG KEUS

ECI

@Piet:

Je mag dan wel bij ECI werken, maar die verkopers van ECI zijn hebben een agressieve verkoopmethode. Niet iedereen weet wat hij krijgt aangeboden. Niet iedereen is juridisch aangelegd. ECI is een flut bedrijf. Ze krijgen het voor elkaar ondanks dat je alles aangetekent verstuurt om niet te reageren met een ontvangstbevestiging. Daarnaast hebben ze het lef om je het welkomspakket en je lidmaatschapskaart op te sturen, terwijl de overeenkomst ongedaan is gemaakt. Ik haat dat gewoon. ECI moet ook niet zoveel aandringen bij mensen die hebben opgezegd. Ik hoop dat ECI aan het meelezen is en van zijn fouten leert.

ECI

wat een kutgezeil hier. werk al meerdere jaren bij het bedrijf. minderjarigen mogen niet tekenen ( maar ja die houden de vertegenwoordigers voor de gek dat ze 18 zijn ) en hoezo verplichting? mensen je weet waar je voor tekent niet zeiken

ECI

Vanmiddag zo'n 'verkoper' bij mij aan de deur gehad. Hij had een prachtig aanbod....Ik zou een pasje krijgen waarbij ik bij ECI EN bij Bol.com 20 tot 40% korting zou krijgen.
Zo'n aanbieding kon ik natuurlijk niet laten lopen. Maar je raadt het al, dit bleek onzin te zijn (ik had de klantenservice van bol.com gebeld en zij wisten van niks).
Op zo'n moment vraag je je toch of hoe zo'n bedrijf als ECI samen durft te werken met zulke leugenaars/oplichters...

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord