ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

Hallo Jimmy,

Ik stel je eerst een paar vragen. Heb je binnen 8 dagen nadat ECI je dit had aangesmeerd een aangetekende opzeggingsbrief verstuurd waarin je aangeeft dat je de overeenkomst ongedaan wil maken? Heeft ECI geld van je rekening afgeschreven? Als je het eerste niet hebt gedaan en het tweede is al na 30 dagen gebeurd, dan zie ik het somber voor je in. Dat zit je inderdaad 2 jaar aan ECI vast.

Er is misschien nog een kans dat je er onderuit kan komen. Daarvoor heb ik even de algemene voorwaarden van ECI die op de site staan doorgespit. In Artikel 1D staat: d. Het lid heeft de mogelijkheid binnen tien dagen na ontvangst van zijn lidmaatschapskaart zijn aanmelding ongedaan te maken. Deze afmelding dient schriftelijk plaats te vinden met bijvoeging van de lidmaatschapskaart. De toegezonden goederen dienen vervolgens omgaand aan ECI geretourneerd te worden. Wel oppassen met Artikel 6B: b. Goederen welke ongevraagd zijn toegezonden, kunnen op kosten van ECI worden geretourneerd. Het ontvangen van de kwartaalselectie ten gevolge van het niet tijdig voldoen aan de kwartaalafnameverplichting geldt niet als ongevraagde zending en kan derhalve niet geretourneerd worden.

Je kan het proberen met Artikel 1D. Je moet wel dan de lidmaatschapskaart en het welkomspakket terugsturen naar ECI.

Met vriendelijke groet,

Cortez

ECI

hallo
ik heb helemaal nooit mijn welkomstpakket of lidkaart ontvangen!
nu krijg ik plots een brief met de verkondiging dat ik dringend iets moet bestellen.

is dit normaal?
ik heb het mij ook al ergens vorig jaar laten aanpraten, dus ik hang er ook voor 2 jaar aan vast, juist?
kan iemand me helpen aub?
ik zou graag opzeggen

alvast bedankt

ECI

Ze hebben mij destijds wijs gemaakt dat ik ook lege cd's (voor kopieren) kon bestellen als ik even niets wist, dat was dus gelul!
En dus zat ik vast aan een abonnement waar ik uiteindelijk helemaal geen belang bij had.

ECI

Ik mijn hobby veranderd van films naar miniatuurbouw, verder ben ik gestopt met werken en kan ik het mij niet meer permiteren om de drie maanden een nieuw product van U te kopen.

ECI

Ik wil mijn abonnement opzeggen met ingang van 1 april 2007. Daarna koop ik boeken op het tijdstip dat mij uit komt,... of ik koop ze niet.

ECI

Hallo Marianne,

In het verhaal dat je schets kan ik helaas geen achterdeur ontdekken. Je hebt volgens mij geen aangetekende brieven verstuurd. Ik kan ook nergens ontdekken of je een welkomspakket of een lidmaatschapskaart hebt gekregen en daarna teruggestuurd. In mijn vorige bericht had ik wat achterdeurtjes gevonden door de algemene voorwaarden van ECI door te spitten. Zo te zien zit je twee jaar vast aan ECI. Ik heb me op een of andere manier laten ompraten door die gast van ECI. Gelukkig had ik de kennis om er wat aan te doen. ECI kan me niet echt veel meer maken.

ECI

GRRRR... Veel anders kan ik niet uitbrengen. Ik ben zo boos! Ik was er zelf bij dat ik ondertekende.. Het moet zeker iedereen een keer overkomen om nooit meer zo genaaid te worden. Ik kom er denk ik niet van af, aangezien geld al is afgeschreven, boeken al zijn aangekomen en het dus langer dan 10 (of 8) dagen geleden is dat ik de overeenkomst ben aangegaan. Is er uit mijn verhaal nog een achterdeurtje gevonden om er toch onder uit te komen? HELP! En anders gewoon dikke pech... :'(

ECI

Hallo Cortez,

Bedankt voor je adviezen.
Ik kan ze goed gebruiken.

vriendelijke groet,

Suzanne

ECI

Hallo Susanne,

Ik had binnen 2 weken mijn welkomspakket gekregen en een week later kreeg ik mijn lidmaatschapskaart in de bus. Het welkomspakket kan je op de kosten van de ECI terugsturen of ze halen het op. Je kan via Kiala of het postkantoor de spullen terugsturen. Het lidmaatschapskaart moet je zeker terugsturen. Er staat in de algemene voorwaarden van ECI in Artikel 1D dat je je afmelding binnen 10 dagen ongedaan kan maken als je het lidmaatschapskaart terugstuurt. Ik zou je zeker adviseren om de lidmaatschapskaart aangetekend terugsturen. Het liefst met handtekening retour. Bij het welkomspakket moet je het zelf weten. Ik heb het aangetekend verstuurd. De brieven die je aan ECI schrijft moet je kopieren en bewaren net als de overeenkomst met ECI. Als je ooit in de problemen komt met ECI, dan kun je de ECI om de oren slaan met die brieven en die handtekening retour bewijzen. Juridisch gezien kunnen ze je niks maken als je alles volgens de algemene voorwaarden speelt. Je kan het ECI heel moeilijk maken als je weet wat je moet doen. Je kan machtigingen binnen 30 dagen terug halen en je kan ECI buitenspel zetten door de Rode Kaart bij het postkantoor. Dan kunnen ze geen geld van je rekening halen.

Even hieronder een samenvatting van mijn adviezen:

1: Stuur binnen 10 dagen een aangetekende brief om de overeenkomst ongedaan te maken.
2: Stuur alles terug wat ze je sturen.
3: Bij het welkomspakket moet je als reden opgeven dat je de overeenkomst hebt ontbonden.
4: Als je het lidmaatschapskaart krijgt, stuur dan ook gelijk een brief mee dat je van je afmelding afziet. Kijk ook naar artikel 10G die over de privacy gaat.
5: Kijk naar de algemene voorwaarden van ECI. Door te kijken naar de algemene voorwaarden kun je zien wat ze doen.
6: ECI naait iedereen door je een contract van 2 jaar aan te smeren. Ga niet in zee met ECI.
7: Bewaar alle bewijzen goed, zodat je ECI er mee om de oren kunt slaan als je ooit een conflict hebt met hun.
8: Kijk alvast bij je bank welke mogelijkheden er zijn op het gebied van geld terughalen.

Ik hoop dat ik jou goed heb geholpen.

Met vriendelijke groet,

Cortez

ECI

Ik heb een vraag aan Cortez:

Hoe snel had jij je welkomspakket en lidmaatschapkaart in huis?

En moet je die welkomspakket en lidmaatschapkaart aangetekend terugsturen?

graag zo snel mogelijk een antwoord.

Suzanne

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord