ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

Als je wil weten of je lid bent dan kan je bellen naar ECI en dan kunnen ze kijken of je geregistreerd staat.Verder is BOL.com een dochter onderneming van BERTELSMAN net zoals de ECI.Ik mis hier wel de opmerkingen over de kado's die de mensen krijgen, logisch toch dat ze daar wat voor terug verwachten. En als je hebt opgezegd krijg je binnen 2 weken een bevestiging zodra je die dus niet hebt gekregen dan even bellen om te vragen of het genoteerd staat. Er zijn nl ook mensen die hun gegevens vergeten zoals een lid nr.
PS je kan ook opzeggen per fax.

ECI

Hufters hadden ons verteld dat een lege videoband (lang geleden) ook een kwartaal afname was. Bij de kassa zeiden ze "nee hoor klopt niet". Tijden later krijgen we dat kroonboek in onze mik geschoven. Wat een tillers. En nu, wie koopt er nu nog films of muziek. Ik download ze nog voor ze in de bios verschijnen of in de winkels liggen. En boeken tja die leen ik wel bij de bieb of zo.

ECI

Tegenvallend assortiment

ECI

Ik ben zo dus ook genaaid zoals de rest hier ook. Mijn achternaam is ook fout maar mijn adres klopt. Ik wilde mijn abonnement opzeggen en toen kwam ik bij deze site uit waar ook een opzegformulier staat. Die heb ik ingevuld en opgestuurd maar niet aangetekend dus kreeg ik gewoon weer een brief dat ik moet bestellen. Dit is echt gewoon kut. Ze zouden deze manier van abonnementen aansmeren moeten verbieden.

Dat verhaal van die lege cd's/dvd's hebben ze mij ook verteld maar ik heb ze nog niet gezien daar. En het assortiment is helemaal drama.

Kan iemand mij vertellen hoe ik mijn abonnement kan opzeggen zodat ik er ook echt vanaf ben.

Groeten,

Ronald Martens

ECI

even een vraagje hierover,
Ik ben ook ooit aangesproken door 1 van die medewerkers en heb het me aan laten smeren, dag erna al spijt van, maar ik wist helaas niet wat ik moest doen en ik zit er nu al een tijdje bij,
maar mijn vraag is, op de brieven die ze sturen staat de verkeerde (achter)naam, kunnen ze me dan ook iets maken?

ECI

hallo
iemand een antwoord op mijn laatste post?

ik heb nooit een lidkaart of pakket ontvangen, maar ze hebben duidelijk wel mijn juiste adres..
dus ik kan ook nils terugsturen bij mijn opzegbrief nietwaar Cortez?

een oplossing zou welkom zijn...

bedankt

ECI

Hallo Cortez,

Als ik niks had gedaan om die overeenkomst ongedaan te maken was mijn lidmaatschap ingegaan op 1 januari 2007. Maar ik hou de post wel in de gaten om te kijken of ik geen post krijg van een incassobureau.

Ik hoop dat de persoon waarmee je samen op de jaarmarkt liep dat die ook zijn overeenkomst van ECI op tijd ongedaan heeft kunnen maken.

De verkoopmethoden van ECI zijn inderdaad echt uitgekookt. Die vertegenwoordiger die mij aansprak zei nog: "Ik wil U wat vragen, maar ik wil U niks verkopen." En wat blijkt ze verkopen je als nog iets. Het aanbod van ECI om 2 jaar lang lid te zijn was i.v.m. het feit dat ECI dit jaar (2007) 40 jaar bestaat. Althans, dat vertelde die vertegenwoordiger mij.

Ik zelf heb het gevoel dat dit niet de enige reden is waarom ECI mensen op deze manier een overeenkomst aan smeert. Naast ECI heb je natuurlijk ook Bol.com. Ik heb begin dit jaar een uitzending gezien van RTLZ. Het economische nieuws programma op RTL7. In dat programma vertelde de nieuwslezer dat Bol.com over het jaar 2006 een behoorlijke winst heeft geboekt. En dat merkt en weet ECI. ECI is natuurlijk bang dat heel veel klanten weggaan bij hun en dat die klanten hun boeken, cd's, en dvd's bestellen bij Bol.com waardoor ECI hun winst en klantenbestand naar beneden ziet gaan. Ik denk dat Bol.com toch ergens een grote concurrent is van ECI. En om zoveel mogelijk klanten bedenkt ECI zo'n lidmaatschap.

Met vriendelijke groet,

Suzanne

ECI

bedankt voor je antwoord maar euh..
wat ik niet ontvangen heb kan ik ook niet terugsturen, nietwaar?
bewijs maar eens dat ik nooit een lidkaart en welkomstpakket ontvangen heb... :s

suggesties?

bedankt

ECI

Hallo Suzanne,

Juridisch gezien kan ECI jou niks maken. Je hebt keurig een aangetekende brief naar ECI gestuurd dat jij de overeenkomst ongedaan wilde maken. Dit heb je gedaan binnen 8 dagen. ECI kan jou niets maken, omdat jij het volgens de regels hebt gespeeld. Juridisch gezien heb je juist gehandeld. Blijf wel alert en bewaar die brief en de overeenkomst zorgvuldig. Dit moet je doen in geval dat ECI opeens moeilijk doet met incassobureaus, spookfacturen en rare brieven.

Ik heb geen brieven/telefoontjes/catalogus ontvangen van ECI nadat ik het lidmaatschapskaart had teruggestuurd. Er is ook geen geld bij mij afgeschreven. Als het goed gingen onze overeenkomsten per 1 januari 2007 in. Ik kan zeggen dat wij hier zeer goed zijn weggekomen. Voor hetzelfde geld zaten wij nu 2 jaar vast aan ECI.

Die verkoopmethoden zijn echt uitgekookt. Je loopt over straat en opeens wordt je aangesproken door iemand van ECI. Veel mensen trappen erin omdat ze zich overvallen voelen. Ze weten niet wat ze moeten doen in zo'n situatie. Dit was mij ook overkomen. Ik was op een jaarmarkt met een vriend van me en opeens sprak iemand ons aan. Hij vroeg of hij wat mocht vragen. We waren alle twee ontspannen en niet echt alert. Voordat ik het wist had die gast mij een overeenkomst aangepraat. Ik had toen al meteen spijt van het ondertekenen van die overeenkomst. Gelukkig wist ik wat ik moest doen. Ik krijg nog steeds de koude rillingen over mijn rug als ik de naam ECI zie of hoor. De tactiek van ECI is gewoon mensen overvallen met het feit dat ze worden aangesproken. Het gaat echt razendsnel. Voor je het weet ben je een overeenkomst met ECI aan het ondertekenen. Ik denk dat dit verhaal erg bekend voorkomt.

Met vriendelijke groet,

Cortez

ECI

Hallo Cortez,

Hier nog een vraag van Suzanne i.v.m. het verhaal van Jimmy.

Ik ben vorig jaar ook aangesproken op straat door zo'n vertegenwoordiger van ECI. Ik heb de zelfde dag de overeenkomst nog ongedaan gemaakt. De volgende dag werd ik opgebeld door ECI omdat ze dingen wilde weten over de vertegenwoordiger. Ik heb gelijk aangegeven dat ik de overeenkomst ongedaan heb gemaakt. Ze vroeg aan mij of ik de brief aangetekend had verstuurd waarop ik ja zei. Die vrouw vondt dat jammer en ze zei dat ze mij gegevens per direct ongedaan zou maken.

Sinds dat ik de aangetekende brief heb verstuurd en dat telefoontje heb gehad heb ik ook niks meer ontvangen. Ik heb het welkomspakket niet gekregen, de lidmaatschapkaart niet gekregen, ik heb ook geen telefoontjes en brieven meer gehad en ook geen catalogus ontvangen.

De datum van de dag dat ik door een vertegenwoordiger van ECI ben aangesproken was op: 29-11-2006. Nu zitten we al op 25-01-2007.

Mijn vraag is: Kan ECI mij op dit moment nog wat maken?

Ik heb vorig jaar ook al tips van jou gekregen wat ik kon doen om ECI buiten spel te zetten.

vriendelijke groeten,

Suzanne

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord