ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

Op het internet vind je ook alle spullen en kun je nog de preizen vergelijken.
PS ECI heeft me ook nooit teleurgesteld met spullen opsturen.

ECI

Beste mensen, jullie klagen allemaal wel maar jullie zijn zelf uilskuikens dat je niet goed leest waar het om gaat. Dat gezeik over het zomaar toe sturen van een boek, dat staat toch verdomme in de spelregels als je niet op tijd besteld dan krijg je een boek toegestuurd maar daar gaan wel 2 herrineringen aan vooraf! En opzeggen staat ook duidelijk in de statuten. Ik kan het weten want ik heb 2 jaar bij de ECI gewerkt. Alle zeikerds en klagers op deze site, jullie zijn ongeloofelijke domme domme hersenloze wezens die anderen de schuld geven als iets niet loopt zoals ze willen. Jullie zijn zo dom dat er nog geen woord voor uitgevonden is.

ECI

Chronisch tekort aan nieuwe boeken.
Ze zijn net zo duur of duurder dan een andere winkel en bestel je via internet ben je zeker duurder uit.

ECI

Ook ik ben er ingetrapt.
Nooit weer!!!
Het is té makkelijk om lid te worden en té vervelend om er weer vanaf te komen.

ECI

Slecht assortiment

ECI

Ja, ook ik ben er ingestonken. Op straat was ik aangesproken ik had haast maar ze overtuigende me toch even te luisteren. En ja hoor ik was over de streep getrokken bij haar. Nu vind ik het aanbod wat ze hebben echt niet veel. En eigenlijk wil ik zelf bepalen wanneer ik iets wil hebben. Ik vind het echt belachelijk duur en belachelijk als ik niets bestel een dom boek krijg toegestuurd wat ook minstens 30 euro kost.

Ik maak nooit meer deze stomme fout!!!
Trap er niet in mensen in die onzin van ECI!!!

ECI

Voorlopig hebben wij weer genoeg boeken en cd.

ECI

Ik wil mij graag afmelden bij eci omdat ik vind dat ik veel word lastig gevallen door jullie.
Ik heb een aardig druk leven en dan komen jullie met een actie dat er zomaar boeken worden gedumpt en dat als ik ze niet wil ZELF weer moet inleveren? Nou, het spijt me zeer maar ik vind dit erg ver gaan. Verder gaat het mij een beetje boven mijn pet dat ik ieder kwartaal wat moet bestellen en ik vergeet het gewoon.
Groeten romy.

ECI

Het is eindelijk zover... na 2 jaar van die eci verlost. Ook ik was er in gestonken, omdat ik geen nee on zeggen tegen die vriendelijke en goed gesoigneerde studente die tegen me aan stond te ratellen :( In het begin dacht ik: leuk! Tot dat ik de catalogus zag. Echt, wat een prijzen mensen, je betaald echt overal de hoofdprijs voor!!
Nooit aan meedoen!!! Ga gewoon naar de Slechte of de free record, scheelt de helft.

ECI

wil geen aankoop verplichting meer. bedankt voor de goede sevice.

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord