ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

ECI is een boekenclub en voordeliger in de verkoop van boeken.Het is alleen wettelijk bepaald dat de boeken pas 4 maanden later verkocht mogen worden om ze goedkoper te mogen verkopen. Cd's en dvd's zijn nevenverkoop en daarvan kunnen ze niet garanderen dat ze goedkoper zijn. Dus om lid te worden voor cd's en dvd's heeft duidelijk geen nut. Ben je verkeerd ingelicht door een vertegenwoordiger dan dien je toch een klacht in? De naam van de vertegenwoordiger staat op het formulier wat je meekrijgt. Persoonlijk denk ik dat er sommige mensen last krijgen van een 'dollarteken' in hun ogen als ze het woord 'gratis' horen.....je bent er in ieder geval zelf bij als je tekent, dus geef dan aub niet andere mensen de schuld maar geef je eigen 'hebzucht'de schuld.

ECI

je moet toch wel op de kleintjes letten, en ik zie dat ik hier geen gebruik van maak.

ECI

(muziek) assortiment steeds beperkter, prijzen (incl. verzendkosten) te hoog.

ECI

Voor een groothandel in boeken en cd's zijn ze veel en veel te duur.
In iedere geval veel duurder dan ander internet-winkels.
Verder is de keus te beperkt.

ECI

ik wil bij dezen op schen van het lid

ECI

Reden van opzegging is dat ik net uitwonend en student ben, waardoor ik dit zonde van mijn geld vind.

ECI

na een lidmaastschap van 13 jaar (!) begint mijn boekenkast serieus te klein te worden. Vandaar mijn opzegging bij de ECI. Ik ga in het vervolg maar weer naar de bibliotheek.

ECI

Wil geen verplichte aankoop meer. Dacht daar trap ik niet in en toch is het ze gelukt me over te halen. Dacht daarna dan koop ik leuke kookboeken, maar die zijn best prijzig. Zou niet weten welke ik nu nog moet nemen. Kast puilt uit.

ECI

geen tyd meer om te lezen toch bedankt

ECI

bedankt voor al die jaren leesplezier ,maarik moet nog zoveel bij lezen dat ik geen nieuwe boeken meer wil

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord