ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

Ben al 15 jaar lid, maar zie nog weinig voordeel. Moet verzend kosten betalen, als de boeken al goedkoper zijn worden ze daardoor weer duurder dan in de reguliere boekenwinkel.

ECI

20 jaar lid geweest en toch altijd het gevoel gehad teveel betaald te hebben. Vaak moeite met kiezen. Maar het ergste was : ingeschreven voor een serie boeken en de laatste was niet meer leverbaar, terwijl n.b. deze serie nog steeds aangeboden werd !! Belachelijk gewoon !!!

ECI

Verplichting tot koop

ECI

Ben een grote muziekliefhebber en er werd mij door een medewerker verteld dat ze een groot assoirtiment zouden hebben. niet dus... gladde praatjes bij het aansmeren van lidmaatschap waar ik ben ingetrapt, en dan ook nog eens die verplichting tot aankoop. voor mij zit er niks tussen, ben ik verplicht wat te bestellen dat ik eigenlijk niet wil en als je daar niet optijd mee bent krijg je nog een kwartaalsessie thuisgestuurd waar je al helemaal niet op zit te wachten.

ECI

Zo lang lid, 19 jaar en nog steeds kan ik buiten ECI goedkoper aan mn boeken komen, je zou denken, doe aan behoud van je klanten en maak het ze gemakkelijk en goedkoop

ECI

Reden opzegging: Om te voorkomen dat ik de kwartaalkeuze krijg een boek besteld.
Nu blijkt het dat er verschil zit in de ECI- boekhandel en de ECI-club. Moet alsnog iets bestellen om te voorkomen dat ik de kwartaalkeuze krijg. Al 24 jaar lid, Dit nog nooit meegemaakt, ronduit belachelijk. Als jullie zo met klanten omgaan!! Voor mij meer dan genoeg reden om op te zeggen, bij deze!

ECI

Verplichting tot aankoop

ECI

reden opzeggen: terugkerende verplichting tot koop

M. Nabbe

ECI

Reden opzegging:ECI heeft geen engels-talige boeken. Ik heb al genoeg nederlandstalig in de kast. Muziek- en DVDaanbod ook al niet geweldig.

ECI

Terugkerende verplichting tot aankoop

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord