ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

Vanaf 1 augustus kan het ook telefonisch! Veel makkelijker en heel snel geregeld. Voor mij was het maar 5 minuten werk. :D

Ohja het nummer is: 0347-36 11 32

ECI

ECI zijn in mijn ogen dikke oplichters,met valse verkoop praatjes een koopverplichting,en gare kwartaalselectie

ECI

Ik vind het heel misleidend!! Ik had al een opzegbrief verstuurd, maar je krijgt gewoon GEEN antwoord, en blijven de kwartaalboeken sturen, die ik al niet eens lees, want ik hou niet van lezen! Ze hebben mij dit opgedrongen, en je komt er niet meer vanaf, ik vraag me af of de ombusman hier wat aan kan doen!! Ik ben heel pissig hierover, en stuur nu weer een opzegbrief naar hun, als ik nu geen antwoord krijg van hun, dan ga ik een advocaat inschakelen !!

ECI

Ik wil geld besparen en ben bezig al mijn abonnementen op te zeggen. Hier valt ECI ook onder. Zijn dus echt prive redenen, want boeken lees ik graag en ben niet ontevreden over ECI.

ECI

oninteressante boeken! beperkte keuze! verplichting!!!!

ECI

Ik ben meer dan 30 jaar lid en heb daardoor mijn huis vol boeken. Ik ben al die tijd met plezier lid geweest, maar kan het me nu financieel niet meer veroorloven nog langer lid te zijn.

ECI

meerdere boeken zijn niet leverbaar en kwartaalboeken zijn totaal oninteressant

ECI

Dit is geen bedrijf meer van deze tijd. Je wordt gewoon aan het lijntje gehouden.

ECI

Rede opzegging:terug kerende verplichting. Waar ik niet tegen kan is dat mensen zeggen dat het oplichters zijn. ben al 7 jaar lid en nooit geen problemen.Als je de voorwaarden niet leest voor je er aan begint is het je eigenschuld. Eerst lezen dan tekenen.

ECI

ben nu 2 jaar lid ongeveer maar zie er het voordeel niet van, lees weineg tot geen boeken en er is tegen mij verteld dat het aanbod van dvd's ook erg groot zou zijn. vind het aanbod erg mager en veel te duur Free is goedkoper.

ik voem me er een beetje ingeluist door de verkopers op straat zij vertellen dingen die helemaal niet waar zijn voor de mensen die dit lezen en nog geen lid zijn, trap er niet in!!

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord