ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

Reden opzegging:Terugkerende verplichting tot koop.

ECI

Ik weet niet wat jullie nou hier allemaal lopen te zeiken. Ben al bijna 10 jaar lid, eerst nbc toen eci geworden, niks te klagen.
Ze melden echt wel dat je 4x per jaar moet bestellen, en de boeken zijn echt wel goedkoper als in de winkel.
Maar ja, misschien moet je ook niet lid worden van een boekenclub, ook al krijg je nog zo'n leuk cadeatje, als je niet van boeken lezen houd

ECI

Ik heb er nog nooit problemen mee gehad, maar ik vond het te veel om elke 3 maanden te moeten bestellen.. Ik wist namelijk gewoon van gekkigheid nooit wat ik moet nemen.. Dus ik heb op de site gekeken hoe ik m'n abonnement kon opzeggen en ik moest een telefoonnummer bellen en het was opgezegd! Ik heb netjes een brief ook gehad ter bevestiging dus ik snap echt niet waar jullie het allemaal zo moeilijk mee hebben als het zo makkelijk gaat.. Misschien eens ged kijken op de site van ECI!

ECI

Echt duidelijke uitleg geven die verkopers inderdaad op straat niet. Tegen mij zegden ze dat ik een gratis cadeautje zou krijgen terwijl ik er uiteindelijk 5 euro moest voor betalen terwijl het in de winkel maar 7 euro kost!

Ik vind ici verdomd corrupt!
En dat gedoe om dingen te bestellen en af te zeggen! Inschrijven is makkelijk genoeg, maar vanaf dan, ho maar.
Wie leest nu al die kleine lettertjes en doet zoveel moeite om zich uit te schrijven.
Niemand toch?

Jullie weten dat goed genoeg en nemen misbruik van de minder alerte naïeve consument!

En! Jullie weten donders goed dat je binnen de 6 dagen na het tekenen van het contract kunt opzeggen, maar de informatie sturen jullie pas de 7e dag!

Desnoods stuur ik iedere week zo'n fucking brief maar jullie smeren me niet nog een jaar aan!

ECI

ik heb een kast vol boeken die ik nooit lees ben der nu zat van

ECI

schoon genoeg van het verplichtend karakter.

ECI

ik ben nen student en ze hebben mij dat ook aangesmeerd ik wil ervan af! die nummer ide hier staat heb ik geprobeerd maar werkt niet. Iemand ideeën?

ECI

ik wil er mee stoppen omdat het leven als zo duur is

ECI

Oh wat vind ik dit irritant om te lezen zeg! Ik maak me er gewoon kwaad om al dat "gekanker". Hallo zeg je kiest er toch zelf voor om lid te worden van zo'n bedrijf. En het is logisch dat als je niets besteld, dat de ECI wat voor je besteld. Dat staat toch echt duidelijk in de voorwaarden! Jullie zijn allemaal naar school geweest en kunnen daarom goed lezen. Als je alleen maar dingen leest die je leuk vind(zoals een gratis cadeau) dan is dat toch echt je eigen probleem en moet je zelf voor de gevolgen opdraaien. Ik ben een tevreden klant van ECI en nog belangrijker...IK KAN LEZEN.

Succes allemaal

ECI

Ze smeren u gewoon wat aan!!

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord