ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

Reden opzegging: De boeken zijn meestal niet goedkoper dan in andere boekenwinkels. Veel boeken zijn bij ECI zelfs duurder dan in andere winkels. CD's en DVD's moet je er al helemaal niet kopen.

ECI

Je krijgt een gratis cd als je 3 maal iets besteld, het gaat maar over 1 jaar, dat zei de verkoper op straat.
DIKKE LEUGENS, ze hebben mij al gedurende 4 jaar liggen, tijd voor het op te zeggen.

ECI

reden opzegging; werd gebracht als een leuke aanbieding, eenmaal thuis begon er wat te dagen en bedacht ik me dat ik eerder van de zaak gehoord had. ik realiseerde me weer wat het was en het laatste dat ik wil is verplicht worden boeken te kopen die ik niet wil hebben.

ECI

Eci is oplichting: Op de site staan meer boeken dan je als lid kan kopen. de boeken die ik wil vallen niet onder het club aan bod blijkt. even met ECI gebeld: ´ja sorry meneer we mogen die boeken niet aanbieden als club boeken, dat is wettelijk zo geregeld.´ beetje vaag antwoord,

Je bent dus verplicht 1x per 3maanden een boek te kopen waar je niks aan hebt.

Ze zeggen op straat dat het voor een jaar is, toch zit je er voor twee jaar aan vast.

Als je niks besteld dan dringen ze je twee duren boeken op. kost je al gauw 30.-

kort om, ECI niet doen, Zeer klant onvriendelijk.

Zijn er meer mensen met deze ervaringen?

ECI

Reden opzegging: Terugkerende verplichting tot koop.

ECI

Na jaren lid te zijn geweest, ben ik er nu klaar mee.

ECI

Eci werven leden op zeer agressieve en criminele manier, vervolgens zit je een jaar vast aan het contract. Onmenselijk bedrijf met maar 1 doel voor ogen, GELD.

Ik ga wel naar de lokale boekenwinkel, een stuk persoonlijker en ongedwongen.

ECI

Reden van Opzegging: verplichting tot aankopen

ECI

Reden van opzegging: Als ik een boek wil bestellen is het omdat ik het dan echt in mijn bezit wil hebben en zeker niet 1 die ik tegen mijn zin moet kopen omdat je verplicht bent per kwartaal een aankoop te doen.

ECI

Ik ben al een paar jaar lid van eci en kocht kort geleden het boek''het lot van de familie meijer'' voor 22,50.Nu las ik in het eci clubblad dat wanneer je hetzelfde boek met zelfde isbn nummer ergens anders goedkoper vind, je 50 euro boekengeld in ontvangst kan nemen.

En ik vond het zelfde boek op de boekhandel.nl voor 19,95 en heb meteen met een eciwinkel gebeld in leeuwarden...daar zouden ze het nakijken en terugbellen.Dat gebeurde ook maar toen ik na een paar dagen keek op boekhandel.nl was de prijs aangepast naar 25 euro en bij eci vertelde ze me dat er een wettelijke boekenprijs geld en dat andere boekhandels daar niet onder mogen verkopen behalve eci...dus daarom kunnen ze de laagste prijsgarantie geven en deze boekhandel was in overtreding en zelfs strafbaar...ze hadden van eci contact opgenomen met deze boekhandel.

Maar ik liet het er niet bij zitten en vond nog vijf andere boeksites die ook voor de lagere prijs dit boek aanboden.
Weer gebeld en weer nul op het rekest want het was een aanbieding geweest en deze boekhandels hadden vergeten de prijs aan te passen...en via het hoofdkantoor van eci kreeg ik te horen dat ik beter eerst het boek had kunnen bestellen en dan met de factuur naar een eci winkel had moeten gaan...maar in het blad staat duidelijk dat je alleen maar hoeft aan te tonen dat hij ergens anders goedkoper ligt.

Ik heb de sites doorgegeven aan de betreffende eci winkels...en waarschijnlijk krijg ik niets meer te horen...vreemde zaak

Ik snap er niets meer van.

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord