ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

Al bijna 15 jaar lid maar ik kan elders goedkoper boeken bestellen op een moment dat ik dat wil.
Vandaar ook mijn opzegging.

ECI

Ik ben jaren lid geweest, heb nu voldoende boeken, verder houd ik niet erg van de dwang die er ac hter het bestellen vasn boeken zit.

ECI

Het assortiment is echt te beperkt. Poëzie, politiek en filosofie bv. ontbreken geheel.
De keuzedwang is soms irritant.
Complimenten voor correcte en snelle afhandeling van bestellingen.

ECI

Ben zelf 2 jaar lid geweest en vindt het wel genoeg zo. Ik heb op deze manier wel boeken aangeschaft die ik anders niet zou kopen en die achteraf toch heel leerzaam bleken. Daarentegen viel de inhoud ook wel eens tegen. Aangezien ik eigenlijk alleen informatieve boeken lees, en het aanbod hierin niet heel erg grrot is en rouleerd. ben ik naar 2 jaar wel een beetje uitgelezen via de eci.

ECI

Reden van opzegging: Als ik een boek wil bestellen is het omdat ik het dan echt in mijn bezit wil hebben en zeker niet 1 die ik tegen mijn zin moet kopen omdat je verplicht bent per kwartaal een aankoop te doen.

ECI

Wat wordt hier toch veel gedramd! Maak toch gewoon lekker gebruik van ECI. LId worden als je vijf artikelen voor 5 euro kan bestellen en op de koop toe een linnenschilderij kan laten maken. Vier keer wat bestellen voor in totaal zo'n 40 Euro en opzeggen. Dan heb je er toch mooi aan verdiend??

ECI

Ik zeg mijn abonnement bij eci op, omdat het gewoonweg belachelijk is. Ik kies liever op mijn eigen tempo een goed boek in de winkel, dan steeds verplicht te worden om om de 3 maand een boek bij eci te kiezen, de keuze is er trouwens zeer beperkt. Ze zijn zogezegd wel de goedkoopste, maar daar betaal je dan nog eens die verzendingskosten bij, dan kan je evengoed naar de boekenhandel gaan, op je eigen tempo en voor een boek dat je ECHT wil en niet een boek omdat je toch MOET bestellen!

ECI

ik ben paar jaar geleden lig geworden van de eci en daar was ik al niet zo blij mee dus heb ik gevraagt of ze naar 2 jaar mij wouden afmeden... maar natuurlijk wouden ze dat,, en ik zit er nu nog steeds aan vast,, door verkeerd handelen van hun kreeg ik incasso op me dak nou daar was ik echt niet blij mee,, ga je naar de winkel toe wil je duidelijkheid moet je alles zelf maar zien te regelen omdat oma die achter de bali staat te lui is om klanten te helpen en je krijgt een grote bek toe;.. no daar ben ik dus echt niet van gedient,, maarja dit is de laatste poging om af te melden lukt dat niet dan klaag ik de eci aan.. we hebben een leuk kortings reisje naar new catel geboekt waren we voor 180 euro ongeveer klaar.. maar het heeft ons bijan 400 euor gekost :S echt vokomen belachelijk ik raad ook niemand aan om ooit lid te worden bij de eci mocht iemand dat wel willen krijg je geheid problemen mocht je een boek of iets willen kopen ga dan gewoon na de winkel toe en niet na de eci

ECI

Ik ben al jaren lid van de ECI. Tegenwoordig blijkt dat de helft van de winkels niet meer onder de collectie valt. Schaf je in de winkel een boek aan, krijg je als nog van die herinneringsbrieven u heeft niet besteld / aangeschaft, u heeft nog tot zoveel de tijd om iets te bestellen anders dan... De overige collectie waar je uit moet kiezen is helemaal niet interessant meer. En CD's en DVD's zijn er gewoon stervensduur. Dan maar opzeggen.

ECI

Eci zijn een stelletje sukkels... Meer dan een jaar geleden ben ik er ook ingetrapt.. sukkel die ik ben. Heeft zo'n "jochie" mij een abbodemant aangesmeerd, ik zou ook een gratis kado krijgen ofzo. Ik hed het genomen en eenmaal thuis voelde ik (iemand die nooit dit soort dingen doet) me zo dom. Ik gelijk gebeld dat ik het niet wilde. Alles zou geregeld zijn volgens de call medewerkster (zo'n meisje die zelf niet eens weet waar ze voor wekt) Ik heb er nooit een bevestiging voor ontvangen.... maar ook nooit meer wat van de eci gehoord en nooit wat ontvangen....

(sorry voor de nare woorden zo hier en daar. Maar ik heb geen goed woord over, voor dit soort geldklopperij)

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord