ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

Ik ben te oud geworden om te lezen, het lukt me niet meer.

ECI

geen interesse meer

ECI

geen interesse meer

ECI

Geen interesse meer

ECI

Vanwege vervroegde pensionering en het daarmee terugvallen van het inkomen met 3/5 deel zal mijn lidmaatschap vervallen van "gewoon"naar zeer exceptioneel,buitensporig,onbetaalbaar,onnodig.Na 10 jaar lidmaatschap in Suriname en 13 jr in Nederland hou ik het eindelijk voor gezien.Ik kan wel terugkijken naar een plezierige en zeker kennisverhogende ECI-periode.Bedankt ECI!!!

ECI

Lezen vind ik leuk, maar ik kan me vaak niet vinden in het club aanbod(ik heb vaak het idee als vuilnisbak te worden gebruikt)

ECI

na 30 jaar lidmaatschap hou ik het voor bekeken, als lid zijn de de meeste voordelen pas op extra aankopen en ik wil nu kopen als ik tijd heb om te lezen.

ECI

sta op invaliditeit ,moet besparen ,dus alle onnodige aankopen worden afgeschaft

ECI

Het enig "leesplezier" wat ik van ECI had, waren brieven met incassobriefjes!***hannesen!

ECI

iK ZEG OP OMDAT IK NU ZO'N 10 JAAR LID BEN EN HET VOORDEEL MINIMAAL VIND. ALTIJD UITZONDERINGEN, DAN IS HET BOEK TE NIEUW, DAN WEER ALLEEN VEEL KORTING OP EXTRA AANKOOP!

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord