ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

ik krijg nieuws brieven waar ik moet voor betalen en ik wil ze niet eens

ECI

het assortiment in de locale winkel is zo klein geworden dat er nauwelijks nog iets leuks bij zit. De nieuwste bestsellers zijn overal voor vrijwel hetzelfde geld te krijgen, dus er is niet zoveel voordeel meer aan het abonnement.

ECI

Het wordt te duur en aanbod is niet uitgebreid

ECI

Geen interesse meer

ECI

Geen interesse meer.

ECI

Ik had documentatie over een serie gevraagd en deze morgen een brief gekregen waarop ik op die serie had ingetekend!vaarwel ECI.

ECI

Ik had documentatie over een serie gevraagd en deze morgen een brief gekregen waarop ik op die serie had ingetekend!vaarwel ECI.

ECI

ik heb reeds 7 maand geleden per aangetekend schrijven mijn opzegging gegeven en toch krijg ik nog steeds rappels voor aankoopbons die ik niet wens. nu wil ik via dit formulier nog eens mijn opzegging indienen. meer kan ik toch niet doen zeker om van mijn abonnement af te zien

ECI

Ik hoor 1jaar niets van ECI.. geen folders niets en na 1jaar krijg ik een factuur voor iets dat ik niet heb gehad en 2 weken erna krijg ik brief van hoger beroep en moet ik 98 euro neerleggen voor iets dat ik niet gehad en gezien heb.. en ik zeg ik betaal dat niet dus gaan ze gewoon naar de rechtbank stappen.. ECI zen zakkenvullers.. en dat blijft zo.. Voor iets dat je nooit ziet.. en de klantendienst heel onvriendelijk.. het enige dat telt is hun geld!!!! en wat de klant voorheeft niets..

ECI

Ik vind het aanbod te weinig. En ik vind het ook lastig om elke 3 maanden een boek te kiezen, wat ik eigenlijk niet nodig vind om te hebben als er niets bij is voor mij.

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord