ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

te weinig arsortiment

ECI

geen intresse meer

ECI

Geen interesse meer.

ECI

na 25 jaar trouw lid verander alles ik was lid van een cd club dit is niet meer te verkrijgen
maar ik word opgezadelt met waardebons indien er niets is om te kopen kan ik dat ook niet met waardebons ik ben niet geintesseert in boeken.

ECI

--

ECI

geen intresse meer

ECI

tegenvallend assortiment, verplicht kopen zit me niet lekker, ook niet goedkoper als in de winkel. Dus echt flut en daarom stop ik ermee.

ECI

Verplichting tot koop!

ECI

Na 26 jaar trouw bestellen, wordt ik nu zonder enige herinnnering geconfronteerd met bonnen voor een aanmerkelijk hoger bedrag dan ik normaal per kwartaal besteed. Jammer dat u trouwe klanten om deze reden kwijtraakt. Commercieel is goed maar je kunt ook te ver gaan.

ECI

Ze verkopen geen e-boeken!!

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord