ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

oplichterij en verplicht om te bestellen!

ECI

Reden opzegging: ben je een half jaar op stage voor school, krijg je ineens een aanmaning voor voor de vrije keuze bon omdat je daar niks mee hebt gedaan en de eerste keer niet betaald hebt. Nooit meer ECI!!

ECI

een oplichters, ik kreeg een mail dat ik een gratis avatar dvd geheel gratis en vrijblijvend kon ontvangen, ineens kreeg ik vrije keuze bonnen binnen maar mn rekening nummer hebben ze niet dus ze krijgen lekker de *** maar bij eci.

ECI

geen geld meer

ECI

Vreselijk waarom kan ik dit niet meteen opzeggen?

ECI

Echt een stel teringlijers, moet je een jaar wachten voordat je kan opzeggen, zal ik dat zelf even bepalen?
Hier word gewoon misbruik gemaakt van de goede mens...

ECI

Verplichte verkoop vindt ik persoonlijk een afschuwelijke afzetting, als student heb ik betere dingen om geld aan te geven. Met mooie beloftes gelokt worden om lid te worden, en de verplichte aankopen verzwijgen, het is ver gekomen. RIP ECI, vaarwel en tot nooit meer.

ECI

De vrije keuze bon is niet vrij te besteden, alleen de door ECI uitgezochte boeken kunnen via de keuze bon gekocht worden.
Dat staat me tegen, dus zeg ik nu op.

ECI

Verplichting tot koop van producten gaat mij na 10 jr tegenstaan

ECI

Ontzettend grote oplichters!!!! Ingegaan op een advertentie voor een GRATIS dvd ZONDER enige verplichtingen of verborgen kosten. Het is en zou vrijblijvend zijn (ten alle tijde)

Nu moet ik betalen voor die gratis dvd en ben ik ondanks mijn wilsgebrek volgens hen toch lid geworden van hun boeken clubje. Ik had gelijk de aanvraag van de gratis dvd en nog voordat deze opgestuurd was aangegeven dat ik in geen geval lid wil worden. Dit omdat ik van verschillende kenissen hoorde nadat ik vertelde over de gratis dvd dat ECI oplichters waren. Je zou er niet van af komen en wat blijkt het is ook zo!!!!!!

Na vele jaren zijn ze nog steeds zo bezig!

Ik ga proberen dit in de publiciteit te brengen door me op te geven aan verschillende televisieprogramma's die gaan over recht.. En daarnaast de consumentenbond etc.


ECI.... BAH!!!! Stelletje vieze paracieten!!

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord