ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

Ivm terugkerende verplichte aankopen

ECI

zie opmerking eerder gemaakt over opzeggen lidmaatschap

ECI

Ik heb ECI al 3 jaar geleden opgezegd daarna nooit meer iets gehoord of gezien van eci
Ik woon nu 1 jaar op een andere adres en wordt een half uurtje geleden gebeld door een incasso buro dat ik een vordering open heb staan van 100 euro bij de ECI omdat ik een contract zal hebben en nooit de vrije keuze bon heb aangevraagd.
Probleem is nu dat ik het bewijs van de opzeg brief niet meer heb na 3 jaar.
Wel vind ik raar dat je gebeld wordt door in incasso buro en deze aangeeft dat er een vordering open hebt staan en dat je dit even moet overmaken anders volgd er een dagvaardiging.
Dacht dat ze je eerst een brief moesten sturen ook al ben je verhuist.

ECI

@ECI
Reden voor opzegging,

Ik wil niet telkens gebeld worden dat ik moet betalen IK ben nergens tot verplicht sterker nog ik heb dit abonnement niet zelf aan gemaakt. Dus ik wil hier niks mee te maken hebben.
Sterker nog ik heb dit abonnement niet zelf aangemaakt dus ik ga dus niks betalen.

Laat dat duidelijk zijn,

Hoogachtend,

Randy Los

ECI

@E.H.

ECI heeft wel vooraf gezegd dat u 4 boeken of artikelen per jaar moeten gaan bestellen als u lid bent!Indien u niks besteld dat krijgt u vrije keuze bon.U bent toch niet dom om eerst even kleine lettertjes te gaan lezen wat de voorwaarden van ECI is?

ECI

Steeds verplichten tot aankoop is een vervelende manier van zaken doen, deze informatie is vooraf niet doorgeven terwijl ik daar juist opheldering over vroeg.

ECI

reden; heb al een keer opgezegd, maar krijg nog steeds reminders mbt Bestelling óf Vrije Keuze Bon. Ik wil die Bon niet en ik wil geen lid meer zijn van ECI, nooit meer. Dat moge nu toch duidelijk zijn!

ECI

Terugkerende verplichting tot koop.

ECI

Je kunt van alles zeggen over ECI maar WIJ KUNNEN LEZEN EN ONZE HERSENEN GEBRUIKEN VOORDAT JE ECI NAAR BENEDEN HAALT!

ECI

Reden opzegging. Ik behoorlijk geirriteerd raak van die vrije keus bonnen. Een heel vervelende manier van klantenbinding.

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord