ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

Helemaal niet tevreden! oplichters!

ECI

Geachte,

Graag zou ik mijn abonnement van eci opzeggen.

Mvg,

Jimmy

ECI

Waarom ik nu een laatste waarschuwing krijg ontgaat mij volledig vorig jaar heb ik telefonisch opgezegd hetgeen volgens de gesprekspartner geen enkel probleem was Daarnaast vind ik het stuitend dat u beweert als zou ik een boek hebben ontvangen, hetgeen een pertinemte leugen is, verzorg a.u.b. nu een goed uw administratie. Ik beschouw uw brief als niet geschreven.
Met vriendelijke groet,

ECI

ik wil er van af

ECI

Leuk dat ECI. Ik dacht dat ik al 2 jaar geen lid meer was, heb ook 2 jaar lang niets meer van ze gehoord. Ni komt er vanuit het incasso buro een rekening van 'een vrije keuzebon' die ik nooit heb ontvangen. ECI wil niet inhoudelijk ingaan op mijn klacht en uitleg, ze willen alleen geld zien. Ik ga een informeren bij mijn rechtsbijstandsverzekering, dit moet toch niet moeten kunnen! Ik raad iedereen af om lid te worden van de ECI. Uiteindelijk is het een bureaucratische organisatie die belust is op onze portemonnee.

ECI

Kut eci flikkert allemaal rekeningen achteraf. Vieze afzetters

ECI

Ik wil boeken zien voor ik ze koop.

ECI

Ik zeg mijn lidmaatschap op omdat ik een boek wil kunnen aanraken, zien en ruiken in een winkel!

ECI

Ik heb mijn boeken kasten vol geen plaats meer,dus
ik heb op gezegd op zondag 6 Februari.Dus een berichtje terug op 2-3-2011 zou ik een mailtje krijgen van opzeggen,ik heb nog niets gehad wel een nieuw boekje.Maar ik heb op gezegd waarom dan een nieuw boekje,ik ben 20 jaar lid geweest dus boeken genoeg.

ECI

geen intresse meer.

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord