ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

Na ruim 30 jaar lid te zijn, krijg ik nu aanmaningen voor bergane van 5 euro!!!!!!!! En onterecht. Na telefonisch contact wordt beloofd dat dit niet meer zal gebeuren.Ik zeg toe dat ik dan lid blijf na allerlei aanbiedingen en vervolgens beginnen de aanmaningen weer opnieuw. BIJ DEZE ZEG IK VOOR GOED OP!!!!!!! Jammer dat het op deze manier moet.

ECI

Jarenlang waren we tevreden leden, nu zijn de kinderen al langere tijd volwassen en heeft het lidmaatschap haar functie verloren: een stimulans om te lezen. Dank voor de afgelopen jaren.

ECI

Reden opzegging: terugkerende verplichting tot koop en de klantonvriendelijke en agressieve benadering door een zogenaamde Vrije Keuze Bon te sturen die een jaar geldig is en vervolgens binnen 4 weken en aanmaning met aanmaningskosten en dreigbrief te sturen. Ik wil zelf uitmaken wanneer ik wat koop en hoeveel ik wens te besteden. De sluiting van de winkels helpt ook al niet mee.

ECI

Ik wil een boek zien, vasthouden, doorbladeren, ruiken vóórdat ik koop.
Die paar meter "ECI" in een andere winkel zijn een aanfluiting. Wat een misser om de winkels te sluiten! Mijn klandizie zijn jullie nu ook kwijt.

ECI

Zoals reeds meerdere vertelde, ik ga graa kijken, welk boek ik wil kopen, maar in Den Bosch is sinds kort ook de winkel gesloten.

ECI

het is me te duur

ECI

ECI is mijn ECI niet meer. Ben inmiddels 39 jaar lid.

ECI

ik ben 30 jaar lid van eci geweest maar eci is eci niet meer. De winkel in Tilburg is weg. Ben speciaal voor eci vanmiddag naar den Bosch gegaan maar die winkel is zo niet-eci dat ik besloten heb nu toch geen lid meer te willen zijn. Jammer dat ik er nog tot maart volgend jaar aan vastzit.

ECI

verzend kosten zijn veel te duur lokale boeken winkels hebben mooiere keuzes en het is ook erg prettig dat je de boeken kan zien en bekijken voor dat je ze koopt en wel zo gezellig

ECI

Reden opzegging: Sluiting van de winkels, m.n. in Breda, vond het daar altijd wel gezellig, leuk personeel. Via internet koop ik liever bij bol.com

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord