ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

DE reden van opzeggen is dat ik het niet meer betalen kan

ECI

heb van jullie el enkele jaren het VIP-status gekregen.Nu heb ik denk ik toevallig een boek besteld dat geen VIP-boek is (ik bestel gewoon een boek dat ik leuk vind en niet alleen met korting), en heb ik alsnog een vrije keuze bon gekregen (die ik dus ook moet betalen), zodat ik er nu plotseling achter kom dat die VIP-status betekent, dat je verplichte bestelling iedere 3 maanden, alleen maar een VIP boek kan zijn want bij andere boeken krijg je verplicht een vrije keuze bon a 25 euro toegestuurd. dan kan ik weer net zo goed naar de boekhandel stappen.

ECI

Reden opzegging: Terugkerende verplichting tot koop

ECI

Vanwege het sluiten van de winkel in Tilburg en de opdringerige vrije keuze bon van maar liefst 25 euro zeg ik mijn lidmaatschap op. Ik vind het bovendien erg krom dat je wel in het eerste kwartaal voor het hele jaar kunt, maar dit niet uit kunt stellen tot het laatste kwartaal, want dan heb je al 3 bonnen thuis gekregen.

Helaas, na 21 jaar lidmaatschap wegen de nadelen zwaarder dan de voordelen.

ECI

bij deze wil ik opzeg doen van de zendingen mini loco. bedankt

ECI

te weinig eci winkels,

ECI

Reden tot opzeggen is terugkerende verkoop als verplichting. Tevens zijn boeken via internet vaak veel goedkoper.

ECI

We deden onze aankoop altijd in de winkel. Boeken kon je inkijken, persoonlijke benadering door de verkopers waaren erg goed ( zeer klantvriendelijk). De grootste reden dat we ons lidmaatschap opzeggen, geen ECI winkels meer !! De laatste "formule" was wel een vooruitgang zodat je niet elke 3 maanden verplicht was een aankoop te doen. Grootste nadeel blijven we vinden dat de "goedkopere" artikelen altijd alleen als extra aankoop gekocht konden worden dus ben je nog "duur" uit.

ECI

Ik nog nooit iets van het 'grote' voordeel gemerkt van ECI. Ik vergelijk altijd de prijs van een boek en ik kom bij de concurent altijd goedkoper uit! Daarnaast ben ik zoals vele zeer ontevreden over uw vrije keuze bon. Graag per ommegaande mijn abonnement opzeggen.

ECI

kinderen zijn het huis uit daarom is er geen interessen meer!

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord