ECI reviews

  • Totaal aantal reviews van ECI: 767 reviews
  • Gemiddelde beoordeling ECI:
    8.9

Deel jouw ECI review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun ECI abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

ECI

beste ik vond het niet gepast voor die aankoop bon 25 euro heb toen opgezegd en nu een brief advocaat moet ik 159euro betalen dat kan toch niet groetjes

ECI

Reden van opzeggen is voor mij dat ik het zeer vervelend vind dat ECI zo moeilijk per telefoon te bereiken is . Ook zijn telefoon nummers niet vermeld op facturen en of in het magazine .
Het woord je dus verplicht om alles via internet te doen . En wat nu als je geen computer en internet hebt ? Dus zal ik mijn abonnement opzeggen wegens ZEER SLECHTERE bereikbaarheid . Afz: Alfred 83 jaar - 36 jaar lid . (dit heb ik hier kunnen schijven dankzij mijn dochter).

ECI

De winkel in Antwerpen verdwijnt - jullie klanten worden niet verwittigd.
Nu zou ik naar een "halve" winkel in Wijnegem
moeten- ik kom er zelden dus na vele jaren...

Ivo Dangez

ECI

na 33 jaar lid , puilen mijn kasten uit van de boeken , ik heb nog voor een jaar of 3 ongelezen boeken liggen en heb onderwijl ook andere prioriteiten , waaronder oma zijn .

ECI

geen behoefte meer aan die verplichtingen

ECI

geen interesse meer we hebben genoeg cd,s

ECI

Ik heb al jaren niets besteld, maar toch schrijven jullie 2 keer per kwartaal 25 Euro van mijn rekening af zonder dat daar ook maar iets tegen overstaat.
Ik heb blijkbaar ook 2 accounts...en dat is vreemd. Ik zou graag de 300 euro, die jullie sinds 2011 onterecht hebben afgeschreven, op mijn rekening willen ontvangen.

ECI

Geen belangstelling meer voor een abonnement op boeken

ECI

samenwerken met winkel boekenvoordeel een ramp, wat een slechte service en volgepropte winkel zonder overzicht en uitstraling. daarbij je kunt email adres qua inloggen niet ineens wijzigen, grote administratieve ramp bij eci

ECI

Na bijna 25 jaar lidmaatschap is de lol er af. De Eci winkels in de buurt zijn er allemaal niet meer. Bovendien is het onbegrijpelijk dat er voor leden die al zo lang lid zijn zo weinig gedaan wordt. Je kunt beter elk jaar opzeggen dan krijg of kreeg je een haast spectaculaire aanbieding.

Voor ECI zijn in totaal 767 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.ECI opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken ECI
Meer ECI statistieken

ECI opzeggen

Binnen 2 minuten ECI opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord