Cleanprofs reviews

  • Totaal aantal reviews van Cleanprofs: 609 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Cleanprofs:
    8.9

Deel jouw Cleanprofs review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Cleanprofs abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Cleanprofs

bedankt voor de opzeg brief

Cleanprofs

Ik ben altijd tevreden geweest over BDR maar omdat ik in de WW beland ben heb ik het geld er niet meer voor over.

Cleanprofs

Vele jaren zijn zorgeloos schoongemaakt. Echter door een verhuizing nu overbodig geworden.

Cleanprofs

Geen klachten over dit bedrijf ondervonden

Cleanprofs

alles is naar de klote

Cleanprofs

Door prive omstandigheden

Cleanprofs

Ze zijn weer bezig, failliet in 2012 en doorstart gemaakt. 3 medewerkers zijn nu bestuurders en gaan op dezelfde werkwijze verder.
mijn zuster kreeg ook zomaar een factuur en daarop heb ik actie ondernomen.
ik heb de namen en adressen van alle 3 bestuurders.
Willem Dolf Noppers, wonende aan:
Rozenstraat 80 , 7676CP te Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Boutaina Moussa, verblijfplaats onbekend, schijnt bij familie in te wonen te Rotterdam wanneer hij niet in de bajes zit.

Johannes Gorter, deze gegevens krijg ik binnenkort.
Bellen met BDR heeft geen zin, mensen hebben daar duidelijke instructies om de onschuld te spelen, deze medewerkers zijn ook medeplichtig in mijn ogen en verdienen een flink pak slaag.
Kutvolk wat dus gewoon hun gang kan en mag gaan in dit godvergeten klotenland en daar is eigen rechter spelen de enige mogelijkheid.

Cleanprofs

we gaan verhuizen

Cleanprofs

toch fijn dat martin groeneweg de tieten van zijn wijf(en de rest) heeft laten doen. Daar hebben anderen zoals Milan F. nu ook plezier van...;)

Cleanprofs

Mijn bak niet goed geleegd door ophaaldienst, dus konden uw bak niet schoonmaken. Advies was om voor het reinigen de bak, zelf, even los te woelen op de bodem....dwazen, kan ook wel lekke als ie al helemaal vol (eerst dan woelen, weer volgooien zeker)stelletje dwazen. Of na het legen door de ophaaldienst dit te doen (vanaf mn werk) stelletjes dwazen. Conract bij deze opgezegd en dan maar hopen dat ik niet zoals andere mensen aan het lijntje wordt gehouden....rechtsbijstand hiervoor ingeschakeld, en die zeggen dat ik recht heb op mijn vooraf betaalde geld....volgens bdr krijg ij dit niet terug....dus aangifte bij politie er bovenop.....ik maak ze gek tot ik mijn geld terug heb. BDR is in mijn ogen georganiseerde misdaad en moeten aangepakt worden. Amen

Voor Cleanprofs zijn in totaal 609 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 33 reviews geschreven.Cleanprofs opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Cleanprofs
Meer Cleanprofs statistieken

Cleanprofs opzeggen

Binnen 2 minuten Cleanprofs opzeggen


Wij gebruiken cookies op onze website omdat dit noodzakelijk is voor onze dienstverlening. Daarnaast willen we je op basis van jouw gebruik van de website gerichte advertenties kunnen laten zien binnen Google Search. Als je voor dit laatste toestemming geeft, klik dan hiernaast op ‘Akkoord’. Meer weten? Lees ons Cookie Statement Akkoord