Bizzfit reviews

  • Totaal aantal reviews van Bizzfit: 61 reviews
  • Gemiddelde beoordeling Bizzfit:
    8.9

Deel jouw Bizzfit review

Lees de reviews van andere bezoekers die hun Bizzfit abonnement hebben opgezegd via Abonnementenopzeggen.nl


voor deze opzegservice

Bizzfit

geachte meneer, mevrouw
Onlangs heb ik een ontwrichting van mijn elleboog gehad, uit de kom en kan ik lange tijd niet meer komen trainen. Ik zit ook maanden zonder inkomen zodoende kon u niet van afschrijven. De openstaande bedrag maak ik z.s.m over, maar u moet me per direct uitschrijven. Ik kan niet meer komen trainen.

Bizzfit

hierbij wil ik mn ab opzeggen per 1-05-2012

Bizzfit

Beste meneer,mevrouw,

Ik heb meerdere malen gemaild en heb via een brief mijn abonnement opgezegd. Ze hebben destijds aangegeven dat ze geen bericht hebben ontvangen, en dat het niet binnen de termijn was opgezegd. Het loopt nu 1 jaar door tot aan maart of april. Ik vind het zeer vervelend ik heb nooit gebruik gemaakt van mijn abonnoment sinds ik mijn abonnement wilde opzeggen dus ik betaal 1 jaar niets. Ik ben verhuisd waardoor ik mijn abonnoment wilde opzeggen en ik ben een student. Ik heb nauwelijks gel, ik ben hier heel woest over!!! wat ik eigelijk wil is dat ik in april wilde opzeggen dat ik me geld terug krijg en de betaling die via incasso doorloopt beeindigd.
mvg Esma Eljari

Bizzfit

Ivm gezondheid en verhuizing

Bizzfit

Healtcity Lelystad incasseerd al 3,5 jaar vorig jaar opzegging verstuurd, half jaar (Juli 2010)later een deurwaarder "u heeft nog een rekening openstaan" nou meneer heb een opzegging verstuurd op 29 september 2009 zie onderstaand,

Datum: 29 September 2009
B.J.D. Jungblut

Betreft: opzegging contract/abonnement Opzegging abonnement

HealthCity Basic fitness service bureau
Postbus 2149, 8203AC Lelystad
Ter attentie van: de afdeling Contract administratie.

Geachte heer/mevrouw,

Door middel van dit schrijven wil ik mijn contract met uw organisatie beëindigen.
Ik verzoek u, met inachtneming van de contractuele opzegtermijn, mijn contract/abonnement per onderstaande datum te beëindigen.
Datum beëindiging: 29-09-2009
Graag ontvang ik van u binnen 2 weken na dit schrijven een schriftelijke bevestiging van mijn opzegging.
Mocht ik binnen 2 weken geen reactie van u ontvangen dan beschouw ik de opzegging als definitief.

Met vriendelijke groet,

B.J.D. Jungblut

Betaal de deurwaarder om van Healtcity af te zijn "opgelucht" dat dacht ik. 1 Oktober weer een afschrijving, geld weer teruggehaald. Mail verstuurd op 1 oktober 2010 met als bijlage mijn opzegging van 1 oktober 2009. Healtcity Lelystad bevestigd nu wel mijn opzegging ENKEL word mijn lidmaatschap per 1 oktober 2011 stop gezet.

Ben momenteel bezig met mijn rechtbijstand, houd jullie op de hoogte!

Gr hernia patient

Bizzfit

mensen, schrijf je nooit in bij Healtcity. Je betaald voor een service van niets. Jessica Nerderlof probeert je te flessen door het contract te verlengen met 1 jaar! Iedereen aub rechtsbijstand inschakelen, dit is een bedrijf dat niet klopt en iedereen een poot probeert uit te draaien!

Bizzfit

Ben al heel wat jaartjes lid maar maak er geen gebruik van

Bizzfit

Geen tijd om te sporten in de sportschool. Komt er toch niet van!

Bizzfit

Mensen, dit wordt echt niet bij Bizzfit gelezen, neem maar van mij aan!

Wat een teringlijers zijn het bij Bizfit!
Heb vorig jaar mijn abonement opgezegd via een opzegbrief tevens de pas opgestuurd en verknipt en een bevestiging gekregen van ze dat mijn pasje verknipt ontvangen was maar mijn opzegbrief is nooit ontvangen.
Heb hier wel 10 x over en weer gemailt met Jessica Nerderlof en krijg de brutaalste reacties. Tevens net naar ze gebeld en kreeg die Jessica weer aan de lijn en houd zich totaal van de domme. Wat een kutwijf. Nu maar via aangetekend doen. Echt een balle tent met een service van niets.

Steve

Bizzfit

Omdat ik alleen maar voor mijn abonnement betaal en geen idee heb hoe de sportschool er van binnen uit ziet.

Voor Bizzfit zijn in totaal 61 reviews geschreven. Voor de hele categorie Overige zijn de afgelopen 30 dagen 0 reviews geschreven.



Bizzfit opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Bizzfit
Meer Bizzfit statistieken

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK