Big is Beautiful opzeggen

9.2 (5 reviews)

Vul het onderstaande formulier in. Druk vervolgens op de knop Abonnement opzeggen.
De laatste 24 uur zijn er 574 opzegbrieven gedownload


Klik op de link in de e-mail
Er is een email gestuurd naar uw e-mailadres .
Open deze e-mail en klik op de link in de e-mail om de opzegbrief te openen.

Big is Beautiful

Dhr.
Mevr.
Bijlage toevoegen loader
Toegevoegd:
Meer opties
500.000 opzegbrieven

Meer dan een half miljoen mensen gebruiken jaarlijks Abonnementen Opzeggen

Sinds 2004 opzeggen

10 jaar geleden gestart met de gratis opzegbrief - meer dan 4.000.000 gegenereerd

Gratis invullen & printen

Voer uw gegevens in, wij genereren uw opzegbrief om gratis te downloaden

Brief verzenden

Verstuur zelf uw brief, of laat ons uw brief verzenden zodat u lekker kunt relaxen.

Big is Beautiful opzegbrief

Abonnementenland
Abonneeservice

Postbus 20
1910 AA Uitgeest

Plaats, 15 december 2017

Betreft: opzeggen 'Big is Beautiful'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beëindiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beëindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beëindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam

Abonnementenland
Abonneeservice

Postbus 20
1910 AA Uitgeest


Plaats, 15 december 2017

Betreft: opzeggen 'Big is Beautiful'


Geachte heer / mevrouw,

Hierbij zeg ik mijn abonnement per Opzegdatum op wegens overlijden.

De gegevens zijn:

Naam: AanhefVoornaamAchternaam
Adres: StraatHuisnr
Postcode + plaats: PostcodePlaats

Mocht u bovengenoemde opzeggingsdatum niet accepteren als de datum van beeindigiging van mijn abonnement, omdat mijn contract anders bepaalt, dan verzoek ik u mij gemotiveerd de juiste datum van beeindiging mede te delen. In dat geval geldt die datum als de datum van beeindiging. De door mij aan u verstrekte incassomachtiging ten laste van mijn rekeningnummer komt per diezelfde datum te vervallen. Ik zie uw schriftelijke bevestiging van deze opzegging graag tegemoet. U kunt de bevestiging per mail versturen naar Email of per post.

Opmerking

Met vriendelijke groet,

VoornaamAchternaam
Controleer bij 'Big is Beautiful' altijd of het opzegadres nog correct is!
Reden
37% te duur
Jaren lid
2 jaar gemiddeld
Opnieuw gebruik maken
64% zegt ja
Aanbevelen
72% zegt ja
  • Klantenservice

Big is Beautiful adres

Abonnementenland
Abonneeservice
Postbus 20
1910 AA Uitgeest


Automatische opzegherinnering

Stel een automatische opzegherinnering in voor Big is Beautiful en ontvang een waarschuwingsmail vlak voordat uw abonnement verlengd wordt.

Big is Beautiful reviews

Lees de 5 reviews van bezoekers die een opzegging van Big is Beautiful hebben gedaan.


voor deze opzegservice

Big is Beautiful

Ik ga het blad opzeggen ivm persoonlijke geld-crisis, het is een leuk blad, maar ik moet prioriteiten stellen, evt. koop ik hem desnoods los eens een keer.

Big is Beautiful

ik zeg op vanwege financiële problemen.

Big is Beautiful

mogelijk heb ik het niet goed begrepen maar het lijkt erop dat ik mijn lidmaatschap alleen kan opzeggen met een brief + legitimatiebewijs. Volgens de wet zou een een elektronisch afgesloten lidmaatschap ook op dezelfde wijze opgezegd moeten kunnen worden.

Meer reviews

Big is Beautiful opzegbrief statistieken

Opzegstatistieken Big is Beautiful
Meer Big is Beautiful statistieken

Afgelopen maand heeft 1 persoon de Big is Beautiful opzegbrief gedownload.

Personen die Big is Beautiful opzeggen zijn gemiddeld tussen de 50 en 60 jaar. De opzeggingen van Big is Beautiful worden het vaakst gedaan door vrouwen, van die vrouwen is de gemiddelde leeftijd 51 jaar.

De laatste 12 maanden hebben er in totaal 12 personen een voorbeeldbrief gedownload.

Ook hebben er 2 personen een opzegherinnering ingesteld.

In de categorie Tijdschriften zijn onlangs ook Starstyle en Scrapbookers Magazine opgezegd.


Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK